”selfie” nimettiin Oxford Dictionares -sanalle neljä vuotta sitten, samoin kuin malli on edelleen vahva. Niin paljon varmistaakseen, että kun Fitbit-naapurusto esitteli tänä keväänä, omakuvat alkoivat heti tulvan alustan. Harjoittelusta selfiesistä ennen ja jälkeen kuvat, jäsenet käyttävät heitä paperin ja hyvinvointimatkansa paperiin, pysyä motivoituneina ja kiittää toisiaan.

Joten kansallisen selfie -päivän sattuessa täällä on kahdeksan uskomattoman inspiroivaa Fitbit -naapuruston selfiesä – ja niiden takana olevia tarinoita – jotka varmasti saavat sinut hymyilemään.

8 Fitbit -henkilöä, joilla on vahva selfie -peli

Angela S: “Valmistelu ja vahva ajattelutapa voi aidosti viedä sinut minne tahansa haluat mennä.”

”Olen 29-vuotias Jersey-nainen, joka valmistuu Sao Paulo FC Paita palvelunhallinnon päällikköni kanssa ensi kuussa. Undergradin aikana raketin kaikkien aikojen raskaimpaan painoon noin 240 kiloa. Viime huhtikuussa painoin 214 kiloa. Valmistellessani valmistumiseni ja tulevaa 30. syntymäpäivääni tein päätöksen täydellisesti fyysisen kuntomatkani ja työskentelemään kohti 160 kiloa. Tänään, Fitbit Arian mukaan, arvioin 187 kiloa. Olen tyytyväinen etenemiseen. Olen melkein 30 kiloa, koska pääsin eroon tekosyistä. Olen seitsemän viikon päässä valtavasta päivästäni sekä Bologna FC 1909 Paita katson eteenpäin lopputuloksia. Tämä johtuu siitä, että nousee neljä kertaa viikossa klo 5.30 ja syömällä puhdasta. Olen huomannut, että valmistelu ja vahva ajattelutapa voi aidosti viedä sinut minne tahansa haluat mennä. ”

Bradley Z: “Tunnen aaaaaamazing!”

”Suoritin juuri 30 päivän syömissuunnitelman, joka perustuu Whole Foods -suunnitelmaan, samoin kuin tunnen aaaaaamazing! Aloitin suurella epäilyllä, kuten ‘Onko syömäni ruoka todella tekemällä niin suurta eroa siitä, miltä minusta tuntuu? “Vain kuusi päivää uuteen terveellisen ruokailusuunnitelmaani, jonka heräsin tunteen olevan uusi henkilö. En enää nouse ruuhkien kanssa sinusissa. Tunnen olevani paljon energisempi – enkä ole väärennetty energiatyyppi, jonka saat iltapäivän soodasta, jota käytin päivittäin – mutta todellinen, kestävä energia. Menetin 11 kiloa sekä nukkumaan paljon paremmin yöllä. Fitbit -sovellukseni näyttää vähemmän levottomia hetkiä ja paljon enemmän tunteja unessa. Olen todella iloinen siitä, että tein tämän itselleni. ”

Beth S: “Olen ajautunut neljällä puolimaratonilla (pian 5), kaksi 10 kt ja 8k.”

”Ukkoni sai minulle Fitbit -blaze -syntymäpäiväni yli vuosi sitten. Olen nauttinut siitä, että minulla on niin paljon, koska se auttaa minua inspiroimaan ja osoittamaan edistymistäni. Kun otetaan huomioon, että olen Fitbit-blaze, olen suorittanut neljä puolimaratonia (pian 5), kaksi 10 k, 8k, samoin kuin tehnyt monia painoparhoituksia sekä retkiä, kuten tämä portaikkoon taivaaseen on Oʻahun saari, Havaiji. Pidän sykkeen seurannasta – se on upea merkki siitä, kuinka liikunta auttaa sydäntäni, sitä on helppo käyttää, kevyt, samoin kuin ei pääse tielle. ”

Justin G: “Pystyn nyt tekemään monille harjoituksille, jotka aiheuttivat minua kipua.”

”Olen aina ollut fyysisesti aktiivinen ja ollut jatkuvasti menossa kuntokeskukseen, kunnes loukkaantuin alaseläni muutama vuosi sitten. Vahinko teki päivittäisistä tehtävistä ärsyttävän tuskallisen. Olen Yhdysvaltain jalkaväen merijalkaväki, joten fyysinen fyysinen kunto on valtava osa työtäni. Lähetin joulukuussa 2016 Itä -Aasian ja Tyynenmeren alueelle. Helmikuussa puolisoni lähetti minulle Fitbit Trackerin syntymäpäivääni. Pian sen jälkeen aloin mennä fysioterapiaan Fluminense Paita kokeillakseni sekä pienempiä selkänojaani. Kun aloin nähdä suuria parannuksia, aloin palata kuntosalille. Pystyn nyt tekemään monille harjoituksille, jotka aiheuttivat minua kipua aiemmin, kuten myös deadlifts ja kyykky. Otin tämän kuvan menemällä ulos kuntokeskuksesta kuin vastasyntynyt peura jalkapäivän jälkeen. Tänään oli viimeinen lähetyspäiväni, samoin kuin olen erittäin ekstaattinen palata takaisin valtioihin. Sain puolisoni oman Fitbitin hänen syntymäpäiväänsä huhtikuussa, samoin kuin tarkoitamme innostaa toisiamme olemaan paljon fyysisesti aktiivisempia ja johtamaan terveellisempää elämäntapaa. ” – Justin G.

Sara M: “Sanoin viimeksi sen olevan” minä “-aika”.

”Olen kamppaillut painostani, kun otetaan huomioon, että minulla oli lapseni 16 vuotta sitten. Lopuksi sanoin, että se on ‘minä’ aikaa. Sain Fitbit -räjähdyksen, olen hyväksynyt haasteet, liittynyt ryhmiin ja lisäsin paljon uusia ystäviä tukiryhmääni. Tykkään nousta aikaisin aamuisin kolmen tai neljän mailin kävelylle ennen töitä. Toistaiseksi olen menettänyt noin 15 kiloa 2 kuukaudessa ja minusta tuntuu hyvältä. ”

Beth H: “Zuzu laskee minua kävelemään häntä, joten hän voi olla myös terve.”

”Koirani, Samoyed nimeltään Zuzu, on melkein 2 -vuotias. Kävelen häntä joka ilta noin yhdestä kahteen mailia, kolme mailia viikonloppuisin. Hän on ensisijainen motivaatio saavuttaa askelmaalini, joka on 7000 askelta päivässä. Zuzu luottaa minuun kävelemään häntä, joten hän voi olla myös terve. Aloitin painon wAtchers 2. toukokuuta 2017 ja menettänyt toistaiseksi 13,4 kiloa. Ymmärrän, että se on sen jälkeen, kun syöminen on terveellisempää ja kaikkea kävelyä, joita teen Zuzun kanssa. ”

Joe R: “Olen menettänyt yli 130 kiloa.”

”Olen käyttänyt Fitbit Trackeria ottaen huomioon, että joulukuu 2014, samoin kuin se on ollut minulle fantastinen työkalu matkallani henkilöltä, joka painoi 330 kiloa ultra-juoksemaan. Olen menettänyt yli 130 kiloa ja nyt blogin siitä Joerandene.com -sivustolla. Otin tämän kuvan, kun juoksin 10 kt talossa Greensborossa, NC. ”

Kesä D: “Älä koskaan vältä maanantaista!”

”Olen henkilökohtainen kunto-ohjaaja ja olen tällä hetkellä painonpudotusmatkalla sen jälkeen, kun olen mukana ajoneuvon väärinkäytössä, joka jätti minut sängyssä neljä viikkoa. Fitbit -naapurusto todella auttaa minua pysymään motivoituneena! ”

Tämä tieto on tarkoitettu vain akateemisille toiminnoille, samoin kuin ei ole tarkoitettu lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Et saa käyttää tätä tietoa diagnosoida tai hoitaa terveys- ja hyvinvointia koskevaa ongelmaa tai ehtoa. Tarkista aina lääkärisi kanssa ennen ruokavalion muuttamista, untapoja muuttamalla, lisäravinteiden ottamista tai uuden fyysisen kunto -rutiinin aloittamista.

Callie Mulgannon

Callie Mulgannon, Fitbitin naapuruston asiantuntija ja avustava kirjailija, on entinen Division 1 NCAA -juoksija, Redwood-puuta rakastava retkeilijä sekä itse julistama San Francisco Foodie. Hänet vedettiin luonnollisesti Fitbitin tavoitteeseen vaikuttaa elämään terveessä ja positiivisessa menetelmässä motivoimalla ihmisiä olemaan aktiivisia. Viikonloppuisin voit löytää hänen pääkaupunkiseudun retkeilynsä kaupungin hienoimmasta chai -teekatsasta tai juoksemisesta Golden Entress Park -puiston kanssa – mutta yrittäen vain olla #1 askel Fitbit Buddies -luettelossaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.