jälkeen aiemmin tänä vuonna paljastettiin, että Brock Lesnar epäonnistui kilpailun testeissä, jotka ympäröivät PSV Eindhoven Paita hänen ottelua Mark Hunt -sovelluksella UFC 200: lla ”Clomiphene ja Hydroxyclomiphene” havaitaan.

Lesnarilla on tulosten hallinta Yhdysvaltojen anti-dopingviraston kanssa, joka valvoo UFC: n talon antidoping-ohjelmaa ja vielä enemmän sääntelyvaikutuksia Nevadan osavaltion yleisurheilukomissiossa.

On spekulointia siitä, että Lesnar voi kokeilla ‘pilaantunutta täydentävää ”puolustusta syyttäen tuotteiden positiivisia tuloksia, jotka eivät sisällyttäneet niitä merkinnään. Vaikka tämä ei ole suora puolustus, se on lieventävä elementti, joka voi johtaa rajusti vähentyneisiin rangaistuksiin urheilijoille, jotka vetävät sen onnistuneesti pois.

Vaikka USADA -rangaistus on yksi asia, NAC: n sääntelyprosessi luo omat haasteensa ja Lesnarin merkittävin este, vaikka hän voi näyttää saastuneen tuotteen, voi olla väitetty väärien tietojen esittäminen NAC: lle.

Olen saanut jäljennöksen valtion valituksesta Lesnaria vastaan, jossa ei vain esitetä dopingväitteitä, vaan myös väitteet “väärien tai harhaanjohtavien” CF Monterrey Paita tietojen tarjoamisesta komissiolle, itsenäisen rikoksen.

Lesnarin taistelua edeltävä lääketieteellinen kyselylomake kiistää varmasti minkä tahansa “lääkityksen, lääkkeen, kerman, inhalanssin, laskimonsisäisten infuusioiden tai injektiota, joko reseptin tai tiskin yli” ennen UFC 200: ta ennen UFC 200: ta.

Lesnar myöntää multivitamiinien, kreatiinin ja proteiinijauheen nauttimisen, mutta ei mitään muuta.

Lyhyesti sanottuna, jos Lesnarin laillinen tiimi voi varmasti tunnistaa tuotteen, joka johti hänen tahattomaan klomifeenin nauttimiseen, hänen on yhdistettävä se ”multivitamiiniin, kreatiini- ja proteiinijauheisiin” tai lääkkeeseen tai muuhun tuotteeseen, joka on nautittu paljon enemmän kuin 30 päivää ennen UFC: tä 200, joka pystyi jättämään havaittavissa olevat jäljet 30 päivän yli. Tämä on siis viileen sanottuna ylämäkeen laillinen taistelu.

Mainos

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Puhutaanpa Brock Lesnar, doping ja mahdollinen laillinen FalloutJuly 16. Sevilla FC Paita 2016 8 kommenttia
Brock Lesnar liputtiin mahdollisesta doping -rikkomuksesta 15, 2016 1 kommentin kanssa
Brock Lesnarin paluu ja UFC: n USADA POLICEJUNE 6. 2016 14 Kommentin kanssa

Leave a Reply

Your email address will not be published.