, on paljastanut uuden johtajien liuskekivin vierailun DSG: n valvomiseksi Uuden 635 miljoonan dollarin laitoksen äskettäisen sulkemisen yhteydessä DSG: n laajentamiseksi ja sen toimintaalustan parantamiseksi, mukaan lukien nousevat mahdollisuudet suorasta kuluttaja-urheilun suoratoistotilassa.

Uuteen hallitukseen liittyvien joukossa on Bob Manchester United Paita Whitsitt, aikaisemmin sekä NBA: n että NFL: n vanhempi johtaja. Whitsittillä on yli 30 vuoden kokemus useista urheilumarkkinoilta ja liiketoiminnoista syvien suhteiden lisäksi tiimiliitoihin ja omistajiin.

Hän oli aikaisemmin toiminut Portland Trailblazersin presidenttinä ja toimitusjohtajana, joka edustaa Franchising -palvelua NBA: n omistajien kokouksissa yhdeksän vuoden ajan sekä Seattlen Liverpool FC Paita supersonics kahdeksan vuodenaikaa.

Yhdeksän vuoden toimikautensa aikana NFL: n Seattle Seahawksin presidenttinä hän neuvotteli Paul Allenin ostamasta franchising-ohjelmaa ja toimi hänen edustajana liigan omistajien kokouksissa. Hän on myös toiminut Seahawksin stadionin, Trailblazersin areenan, lisääntyneen kaupungin radion, toimintaurheilumedian sekä WNBA Portlandin tulipalon lisääntymisenä. Hän oli Wildcat -rahoituksen hallinnon pääurheilun neuvonantaja, joka auttoi sen pyrkimyksissä rakentaa uusi areena Seattleen Urawa Red Diamonds Paita ja esittelemään Seattlen Kraken NHL: n kasvufranchising.

Whitsitt on asianajaja, jolla on lisensoitu menetelmälainsäädäntöön Washingtonin määrittelyssä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.