Dana L. Hooper, joka on maailmanlaajuinen lainsäädäntöyritys Greenberg Nagoya Grampus Paita Traurig, LLP: n Phoenix-toimistossa, neuvoteltu sekä varmistettu monivuotinen NIKE: n kanssa Asiantuntija jalkapalloilija Simone Charley. Charley on tällä hetkellä Portland Thorns FC: n Iranin Jalkapallomaajoukkue Paita edessä National Women’s Soccer League -tapahtumassa ja on pelannut kansainvälisesti Canberra Unitedille Australiassa.

Alabaman kotoisin oleva Charley meni Vanderbiltin yliopistoon, jossa hän kilpaili sekä jalkapalloissa että radalla että kentällä. Hänen urheilullisten saavutustensa tunnustuksena hänet nimitettiin vuoden 2019 Kaakkois -seminaariluokkaan naisten legendoista. Taitava harjoittelijaurheilija Charley ansaitsi kaksinkertaisen psykologian ja sosiologian sekä maisterin tutkinnon lääketieteestä, terveydestä ja hyvinvoinnista sekä Vanderbiltin yhteiskunnasta. Toukokuussa 2019 hänet allekirjoittivat Portland Thorns.

Hooper on Vissel Kobe Paita urheiluagentti ja urheilulainsäädäntö. Hänen menetelmänsä keskittyy sekä urheilijoiden että urheilukeskeisten yritysten esittämiseen. Hooper HA: n pätevyys sopimusten laatimisessa, neuvotteluissa, suosituskaupoissa, kehityksessä, liigassa sekä joukkuekysymyksissä, juridisissa neuvoissa jne.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.