Hagens Berman, kansallinen lakiasiaintoimisto, “korkeakouluurheilijoiden oikeuksien tukeminen” on antanut viisi ohjaavaa periaatetta senaatin jäsenille Komitean kaupan komitea pitää senaattorin Roger Wickerin ehdottamaa lakiesitystä, jolla on “potentiaalia ryöstää satoja tuhansia yliopistourheilijoita korvauksiin” heidän nimensä, kuvan ja samankaltaisuutensa (NIL).

Yritys kehottaa korkeakouluurheilijoita kouluttamaan itseään lakiehdotuksesta, oikeuksista ja siitä, kuinka ottaa yhteyttä kongressin jäseniin. Asianajajien mukaan senaatin Wickerin ehdottama lakiehdotus pyyhki ehdottomasti laillisia pyrkimyksiä turvata yliopistourheilijoiden oikeudet heidän nimensä, kuvansa ja samankaltaisuutensa-jotka ovat toimineet NCAA: n, sen Kroatian Jalkapallomaajoukkue Paita jäsenille ja konferenssien rahankeruupotentiaalina vuosikymmenien ajan.

Yrityksen viisi ohjaava periaatteet korostavat tarvetta “harkita keskimääräisen NCAA -yliopiston urheilijan asemaa, joka on työskennellyt kovasti kaikille NCAA: n ja sen jäsenkoulujen ja konferenssien voitolle ja voitolle”. Viisi ohjaavaa periaatetta voidaan lukea kokonaan täältä: HbsSlaw.com/ncaa-nil-legislation-guiding-principles

Periaate Nagoya Grampus Paita 1: Nil -lainsäädännössä on tunnustettava, että korkeakouluurheilijoilla tulisi olla samat Yhdysvaltain lakien suojaukset – mukaan lukien liittovaltion kilpailulaki – jokaiselle yhteiskunnan jäseneksi.

NCAA ja sen jäsenet eivät saa saada koskemattomuutta vastuusta sadoista miljoonista dollareista vahingoista, jotka he aiheuttivat yliopistourheilijoille laittomalla ja epäoikeudenmukaisesti yhteistyöllä kieltääkseen urheilijoita rahoittamasta nolla -oikeuksiaan.

Immuniteetti olisi epäreilua ja haitallista sukupuolen ja pääoman näkökulmasta, koska se vaikuttaisi suhteettomasti naisopiskelija-urheilijoihin.

Idealin poistaminen haasteen vahingonkorvauksista olisi myös erityisen epäreilua entisten korkeakouluurheilijoiden suhteen.

Periaate 2: Yliopisto -urheilijoiden on oltava ilmaisia ​​tekemisissä NIL -sopimuksiin minkä tahansa kolmannen osapuolen kanssa.

Liittovaltion lainsäädännössä ei ole mitään rajaa yliopistourheilijoiden kykyyn tehdä NIL -sopimuksia NCAA: n, konferenssien tai koulujen sponsorien tai muiden yrityspalvelukumppaneiden kanssa.

Periaate 3: NCAA: lla, konferensseilla ja kouluilla on oltava ihanteelliset toimittaa nil-korvaukset opiskelija-urheilijoille, jos he niin valitsevat.

Vaikka lainsäädäntö ei valtuuttaisi voittoja jakamista, se ei saa sisältää mitään säännöstä, joka kieltää nollakorvauksen, jos koulu, konferenssi tai urheiluyhdistys tekee päätöksen sen toimittamisesta. Kaikki muu olisi toisin kuin amerikkalaisten ilmaisten markkinoiden periaatteet ja jatkuu syrjivää järjestelmää, jossa tyylikkäät palkat maksetaan pääasiassa valkoisille valmentajille, urheilujohtajalle ja komission jäsenille, kun taas voittourheilun mustia urheilijoita on kielletty saamasta mitään NIL -korvauksia kouluistaan.

Periaate 4: Yliopisto -urheilijoiden on kyettävä keskustelemaan vapaasti niiden nolla -oikeuksiensa täydellisestä markkina -arvosta – ei ole NCAA: lle, sen jäsenille, eikä kolmansille osapuolille yhteisölle annettava valtuudet arvioida, onko opiskelijalle käytetty nollakorvausmäärä, -Thlete on “reilu” tai “perusteltu”.

Kongressi ei saa hyväksyä mitään laskua, joka rajoittaisi nollakorvauksen määrää, jonka yliopisto-urheilijat voivat saada joihinkin keinotekoisesti määriteltyihin ”käypään markkina-arvoksi”.

Periaate 5: Yliopisto -urheilijoilla on oltava ihanteellinen tarjota ryhmä nolla lisenssejä.

Hagens Berman on edustanut opiskelija-urheilijoiden luokkia “onnistuneissa oikeudenkäynneissä NCAA: ta vastaan, joka haastaa politiikkoja, jotka rajoittavat opiskelijoiden ja urheilijoiden oikeuksia ja vapauksia ja uhkaavat heidän terveyttään ja turvallisuuttaan. The firm has achieved a $208 million settlement against the NCAA concerning antitrust-related student scholarship limits, a combined $60 million settlement against electronic Arts and the NCAA relating to player likeness rights in videogames, and an additional settlement valued at $75 million relating to concussions and Turvallisuusprotokollat ​​ja NCAA -politiikkojen kumoaminen kokeiluvoitto, joka rajoittaa koulutukseen perustuvia korvauksia. Yrityksen urheilulaitosten laillinen joukkue sisältää myös entisiä NCAA -urheilijoita. ”

“Toivomme vilpittömästi, että tämän kriittisen kysymyksen ratkaisemiseen osallistuvat senaattorit vievät nämä viisi ohjaava periaatetta sydämeen, koska uskomme heidän olevan tehokkaan ja oikeudenmukaisen päätöksen kulmakivi”, sanoi Hagens Bermanin Saudi-Arabian Jalkapallomaajoukkue Paita toimitusjohtaja Steve Berman ja asianajaja edustava asianajaja, korkeakouluurheilijat NCAA: ta vastaan. “Ilman näitä näkökohtia NCAA: lle on annettava se, mikä on lähinnä vankeudenvastainen kortti, kun taas korkeakouluurheilijat kestävät edelleen maksua ja epäreilua kohtelua yksinkertaisesti siksi, että he ovat yliopistourheilijoita.”

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.