päivitys – 28. helmikuuta 2014 – CNMMAF on nyt julkaissut muodon yksityiskohdat, jotka eivät ehkä ole hyvä mitta WHO: lle Parhaat MMA -kilpailijat näyttävät huolehtivan yrittäessään välttää SS Lazio Paita rikoslain nojalla “palkintotaistelua”. Tässä ovat kokeilun yksityiskohdat:

CNMMAF Amma Try Outes -muoto

Ole suositeltava kokeilujen ohjeista.

1) Isäntälaitos valitsee seuraavan alueen parhaiden arviointivalmentajien paneelin.

vahvuus- ja ilmastointivalmentajat

Silmiinpistävät valmentajat (nyrkkeily/Muay Thai/MMA … jne.)

Kaavavalmentajat (paini/judo/jiu jitsu … jne.)

* Myös valikoima tuomareita, erotuomareita, virkamiehiä (voivat auttaa seulonta- ja valintaprosessissa, koska ne ovat uskomattoman arvokkaita)

Tämä päätös on isäntäryhmän tehtävä. Jokainen ryhmä, esim. Vahvuus- ja ilmastointivalmentajat (valitsevat kapteenin omasta ryhmästään .. Tämä on kunkin ryhmän valmentajien valmentajien valmentajien valitsemista) Kapteeni ohjaa valmentajia pisteytettyjen ilmastointiharjoittelujen muodossa.

Tämä koostuu vähintään 10 harjoitusta, jotka testaavat niiden kaikesta ilmastoinnista ja vahvuudesta. Lähetämme esimerkkejä harjoituksista (mutta olen täysin varma, että vahvuusvalmentajat voivat keksiä niitä) Kaikki harjoitukset ovat saman keston kaikille arvioituille (osallistujien lukumäärästä riippuen … yhdessä päivässä voi olla erilaisia testausryhmiä)

Silmiinpistävät valmentajat tekevät samoin kuin yllä (valitse kapteeni). Kaikki osallistujat osoittavat silmiinpistävät taidot (pad -hallussapito, laukun lyöminen, varjo nyrkkeily jne.) Valmentajat saavat heidät osoittamaan loukkaavia ja puolustavia liikkeitä…. Aivan kuten testaus taistelulajien vyöhykkeelle.

Kaavausvalmentajat tekevät saman (valitse kapteeni) Kaikki osallistujat osoittavat tarkkailutaitonsa (valmentajat valmentavat toistensa kanssa … sekä valmentajat tekniikoiden tietämyksen vuoksi) kierrosten kesto voi olla 3 tai 5 minuutin rullia.

Tämä menettely ei ole monimutkainen (tämä on samanlainen kuin mitä UFC käyttää sen korkeimmassa hävittäjänäyttelyssä) Kaikki mitä vaaditaan, on kaikille kohtuullinen valinta ja tasa -arvoinen testauskriteeri. Mitä tahansa tekniikoita valitaan, tai harjoitukset vahvuudelle ja ilmastoinnille. Niiden tulisi olla johdonmukaisia.

Jokaisella kilpailijalla on pisteytyslomake, jonka hän vie mukanaan jokaiselle testausasemalle. Tulee pisteytysarkki (kun jokainen testausasema on valmis .. kapteeni vie heidät kaikki seuraavalle pisteytysasemalle) kilpailijat eivät tiedä pisteitään loppuun saakka.

Siellä on myös kommentti -osio, jossa valmentajat voivat kommentoida. Osoitinta johtuen nykyisistä oikeuskysymyksistä amatööri MMA: n kanssa

Meidän pitäisi olla täysin yhteisymmärrys siitä, että tämä ei ole taistelu. Ei pään isku sallinut mitä niin koskaan. Nämä eivät ole ennalta järjestettyjä otteluita!

Erityisenä huomautuksena valintakomitealle. On erittäin todennäköistä, että sinulla on suljetun oven kokous, kun se tulee lopulliseen valintaan. On myös todennäköistä, että sinulla on puhelu takaisin päivän päätteeksi arvioidaksesi (päättämättömät ehdokkaat)

2) urheilijat

Ikävaatimusten tulisi olla hyväksyttäviä.

Kaikkien osallistujien pitäisi voida laillisesti tulla Yhdysvaltoihin.

Kaikkien osallistujien tulisi lähettää lyhyt jatkaminen (tunnistaa heidän osallistumisensa taisteleviin urheilulajeihin)

Kaikkien osallistujien tulisi olla ajoissa

Kaikkien osallistujien tulisi osoittaa hyvää urheilutaitoa (ulkona riippumatta) Kaikkien osallistujien tulee olla täydet laitteet … käsineet .. SHIN -vartijat… suupalat jne. Vain ylimääräisiä turvatoimenpiteitä varten. (Kilpailijan turvallisuus on ensin)

Kaikki osallistujat allekirjoittavat vastuuvapauden.

> Kaikkien osallistujien tulee allekirjoittaa tiedotusvälineiden (videoteippaus tai tiedotusvälineiden kattavuus) erityisenä huomautuksena: Valmentajien velvollisuus on jättää urheilijoille positiivinen kokemus heidän kyvyistään ja alueille, joita he tarvitsevat jne. (Sillä heillä Voi olla Tomorrows -mestarit)

————————————————————————————————————————————————————————————————

Äskettäisen keskusteluni Kanadan kansallisen sekoitettujen taistelulajien suunnittelemasta “kansallisista mestaruuskilpailuista” CNMMAF näyttää olevan valmis testaamaan rikoslain rajoja pyrkiessään kentällä Kanadan AMMA -joukkue. Tie kansallisiin mestaruuskilpailuihin ilmeisesti pyrkii kiertämään osaston 83 palkintotaistelujen kieltoa isännöimällä ‘kokeiluja’ eri kuntosaleilla ja dojosilla. CNMMAF on äskettäin Kamerunin Jalkapallomaajoukkue Paita päivittänyt sivustonsa seuraavalla ilmoituksella:

Kanadan kansallinen MMA -liitto on ilmoittanut, että sillä on kansakunta Broad Team Canada MMA Tryout, joukkuevalinnat, jotka perustuvat jokaisen osallistuvan maakunnan kokeilujen ja suositusten tuloksiin. CNMMAF: n kansallinen johtaja Pellitier varmistaa, että kriteerit ovat oikeudenmukaisia kaikille maakunnille ja että valintaprosessi ei ole puolueellisuus ja sisältää kaikkien osallistuvien maakuntien oikeudenmukaisen edustuksen ja on C: n 83 §: n oikeudellisissa ohjeissaKanadan vanteen koodi

On epäselvää tarkalleen, mitkä kokeilut aiheuttavat muuta kuin sparrausta, mikä on mahdollisuus ja väite, että kilpailu muodostuu samanlaisista kuin Zuffan hallussa olevat kokeilut Tuf -ehdokkaiden seulonnalla. Virallisella CNMMAF -sivustolla on vain tämä sanottava kokeiluista:

Lähetämme kaikki kokeilutiedot seuraavan viikon aikana. ja ota yhteyttä kaikkiin urheilijoihin, jotka ovat ennakkoongelmia päivittääkseen niitä. Älä leikkaa painoa, koska jos sinut valitaan maajoukkueelle, sinun on painotettava joka päivä. Tämä ei myöskään ole taistelu, meidän on noudatettava rikoslain 83 §: tä, meillä on arviointiprosessi, jonka avulla voimme valita urheilijat, jotka tunnemme edustavan Kanadaa parhaiten maailmanmestaruuskilpailuissa. Takaamme jokaiselle urheilijalle oikeudenmukaisen ja demokraattisen prosessin koko maassa ja oikeudenmukaisen arvion Team Kanadan parhaat urheilijat.

Onko tämä tekniikka toteuttaa ‘kokeiluja’ taistelujen sijasta rikoslain kiertämiseksi? Vain aika näyttää.

Rikoslaki vangitsee pakottamattomia amatööri -MMA -kilpailuja niin kauan kuin he ovat ”kohtaaminen tai taistelevat nyrkkien, käsien tai jalkojen kanssa kahden henkilön välillä, jotka ovat täsmentäneet tätä tarkoitusta varten aikaisemman tai heidän puolestaan tekemän järjestelyn mukaan”. Tämä on erittäin laaja verkko, ja sitä voidaan varmasti soveltaa kilpailukykyisiin amatöörikokeisiin. Rikoskoodin välttämisessä ei ole taikuutta isännöimällä tapahtumaa kuntosalilla/dojolla tai kiinnittämällä etikettejä ‘kokeilut’ tai “sparraaminen” kilpailuun. Ainoa merkitys on, täyttyykö yllä oleva tekninen kieli. Jos kyllä, syyttäjä voi seurata. Sillä ei myöskään ole väliä, kutsutko sitä taisteluksi vai ei, koska rikoslaki kieltää myös ”kohtaamiset”, jotka ovat kiistatta laajempi luokka

Tietojeni mukaan osiota 83 ei ole koskaan käytetty menemään aidon koulutuksen ja sparrauksen jälkeen, eikä Sport Club Internacional Paita sitä kiistatta ulotu toistaiseksi. Ennakkomaksun “kohtaaminen tai taistelu Koodissa, jotka pyrkivät tunnistamaan, kuka edelleen kilpailee “kansallisissa mestaruuskilpailuissa”, voidaan varmasti kiinni koodista riippuen siitä, mitä kokeiluissa tapahtuu. Aika näyttää, onko tämä tehokas tekniikka rikoslain välttämiseksi vai onko eri maakuntien viranomaiset valmistelemaan harmaan sävyjä 83 jaksossa syytteillä näiden tapahtumien jälkeen.

Mainos

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

CNMMAF -uudistukset “Team Canada -kokeet”; Oikeudelliset ongelmat pysyvät 19. helmikuuta 2014 “amatööri MMA -laki”
Immaf -kunnostus Kanadalainen edustusluettelo 20, 2014in “Kanadan taisteluyhdistys”
Onko Ontario valikoivasti syyttäjä MMA -tapahtumia? 3. tammikuuta 2014 “Amatööri MMA Law”

Leave a Reply

Your email address will not be published.