Pepperdine University of Law -professori Maureen Weston on nähnyt ensi käden, miltä loistava urheilulakiohjelma näyttää. Loppujen lopuksi hän on pitkäaikainen edustaja Marquette Universityn kansallisen urheilulaki-instituutin neuvonantajalautakunnassa, joka on yksi maan pääohjelmista.

Joten kun kaikki parhaat kappaleet putosivat paikoilleen, kuten nälkäinen opiskelijaryhmä, erittäin aktiivinen urheilulakiyhdistys ja onnellinen ryhmä Kanadan Jalkapallomaajoukkue Paita urheilulain alumnia, Weston ja muut Pepperdinen tiesivät, että se oli aika.

Viime kuussa Pepperdine ilmoitti tarjoavansa lakien maisterin Nagoya Grampus Paita (LLM) viihde-, media- ja urheilulajeissa (EMS) syksyllä 2017 alkaen.

26 yksikön EMS-ohjelma, joka on suunniteltu kansainvälisille ja kotimaisille JDS: lle ja laki-opiskelijoille, jotka ovat erikoistuneet kotiviihde- ja urheilulajeihin. Urheilu- ja kotiviihdelakiyhdistys (SELS); Palmerin yrittäjyys- ja lakikeskus; Älyllisen kodin opiskelijayhdistys; ja alan asiantuntijapuhujasarja. Nämä ohjelmat tarjoavat opiskelijoille lisämahdollisuuksia yhteydenpitoon kodin viihde- ja urheilukenttien arvostettujen organisaatioiden alumneihin.

Yhteistyöhönjohtaja Weston kertoi urheilulaitoshälytyksestä, että Pepperdinen muista urheilulaki-ohjelmista voi erotella, että ohjelma sulauttaa ”viihde-, media- ja urheilulaki riitojenratkaisu- ja yrityskursseilla sekä” Pepperdinen sijainti Etelä -Kalifornian kotiviihdeteollisuuden sydän. ”

Toisin sanoen kappaleet olivat jo paikoillaan, “mutta kaikki oli siiloissa”, totesi Weston.

LLM: n tarjoamisen lisäksi Pepperdine isännöi erilaisia ​​viihde-, media- ja urheilulakitapahtumia, kuten National Home Entertainment Moot Court -kilpailu, ensimmäinen julkisen urheilun välimies, Farmerin kenttävälitys. Symposiumit, mukaan lukien välimiesurheilu; Doping ja urheilukulttuuri; Naiset Hollywoodissa: Olympique Marseille Paita 100 vuotta neuvottelemalla järjestelmästä; Ja myös yliopistourheilun uusi normaali on isännöity.

Opi paljon lisää Pepperdine School of Law LLM: stä ja viihteen, median ja urheilun todistuksesta täällä. Paljon lisätietoja Pepperdine University School of Law -tapahtumasta Katso Law.pepperdine.edu/ems

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.