keskiviikkona 21. syyskuuta 2022 klo 11.00 Keski -Time, Fan -kokemuksen Villarreal CF Paita innovaatioinstituutti (IIFX) pitää Online -kaupungintalo, jonka otsikko on “Tapahtuman raportointi ja oikeudenkäynnit: paikasta oikeustaloon”. Kokenut urheilu- ja viihdemarkkinoiden riita -asioiden ammattilaiset keskustelevat tapausraportoinnista sekä siitä, kuinka käsitellä mahdollisia oikeudenkäyntejä, jotka saattavat johtaa.

Verkkoseminaariin viitataan seuraavasti: ”Tapahtumat ja oikeudenkäynnit ovat elämää urheilu- ja viihdeteollisuudessa. Markkinat tuottavat silmiinpistäviä silmälaseja sekä muistin tekokokemuksia faneille ympäri maailmaa. Fan-matkan jokainen Leeds United Paita askel matkalle, pysäköinnistä, turvallisuusseulonta, pääsy, kiertäminen Borussia Monchengladbach Paita tapahtumapaikan, itse tapahtuman, poistumisen ja matkailutalon kanssa voidaan kuormata mahdollisilla tuotemerkkien vahingollisilla tapauksilla, jotka tekevät tai rikkovat myös fanikokemuksen Impact -rahaasi. Kuinka hienoin voit valmistautua, kun sijaintitapahtuma johtaa sinut oikeustaloon? ”

Rekisteröidy nyt tähän ilmaiseen kaupungintalon tapahtumaan! Voit lähettää huolestuneita ammattilaisistamme rekisteröintiprosessin aikana.

Kaupungintalo on osa IIFX: n Fancentrictm -podcast -sarjaa sekä foorumeita, samoin kuin on ilmaista kaikenlaisille sekä kaikelle, mikä voi hyötyä menemisestä tähän kaupungintalon tapahtumaan.

Liity asiantuntijapaneeliin, mukaan lukien:

Bill Squires – Omistaja, oikeat tavarat konsultointi

Carla Varriale-Barker-osakkeenomistaja, Segal McCambridge

John Pitblado – osakkeenomistaja, Carlton Fields

IIFX työskentelee urheilu- ja viihdemarkkinoidensa sekä innovaatiokumppaneidensa kanssa “luodakseen sopivan fancentrictm -kokemuksen. Tavoitteena on auttaa kumppaneitamme parantamaan fanikokemusta ja nauttimaan mitattavissa olevasta liikevaihdon kasvusta, uusista ja toistuvasta osallistumisesta, työvoiman asiantuntijoiden kasvusta sekä kehityksestä sekä maksimoitua terveyttä, turvallisuutta ja turvallisuutta parhaiden käytäntöjen, innovatiivisten innovaatioratkaisujen kautta, ja korkealaatuiset palvelut. ”

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.