SBRNET on allekirjoittanut sisältökumppanuuden Hackney Publications -yrityksen kanssa, joka on maan johtavan urheilulakijaksojen kustantaja.

Hackney Publications toimittaa sisältöä urheilulaki -asiantuntijalta (SLE), joka on urheiluteollisuuden laillista kehitystä. SLE jaetaan osana SBRNETin ydintason tilauspakettia paljon yli 230 korkeakoulua valtakunnallisesti, ja se saavuttaa paljon yli 250 000 opiskelijaa.

“Laajennamme huomattavasti sisältöämme ja Hackney -julkaisujen nimikkeitämme ovat urheilulaki -alan parhaita ja parantavat huomattavasti näkökulmaa, jonka tuomme opiskelijoiden ja kouluttajien RB Leipzig Paita ydinyleisölle”, sanoi Mark Sullivanin toimitusjohtaja SBRNETin toimitusjohtaja.

Hackney Publications on kansakunnan johtava urheilulaki -aikakauslehtijulkaisija. Perustaja Holt Hackney on elinikäinen toimittaja, joka on kattanut urheilu- ja urheilulain paljon yli kolme vuosikymmentä. Hackneyllä on hyvin kehittynyt osaaminen kentän asiantuntijoiden tunnistamiseksi ja sitten näiden asiantuntijoiden näkemyksien jakamiseksi lukijoiden kanssa.

“Julkaisumme sisältävät uutisia ja näkemyksiä urheilulaista urheilulain huippumielien haastatteluilla”, Holt Hackney sanoi. “Nämä oivallukset tarjoavat loistavan näkökulman korkeakouluopiskelijoille heidän opiskellessaan ja valmistautuessaan lopulta urheiluyritykseen”

Yrityksen muihin nimikkeisiin kuuluvat oikeudelliset kysymykset yliopistourheilussa, urheiluläälytys, NCAA: n vaatimustenmukaisuus Journal of NCAA: n vaatimustenmukaisuus, lukion yleisurheilun oikeudelliset kysymykset, aivotärähdysten oikeudenkäynnin toimittaja, ammattiurheilu ja laki, eSports ja laki. Aivotärähdyksen puolustustoimittaja, IX osastot Atletico Mineiro Paita Alert, laillinen vedonlyönti, nolla institutionaalinen raportti ja urheilullinen kuntoteollisuus ja laki.

Hackney lisäsi, että nämä kaksi Yhdysvaltain Jalkapallomaajoukkue Paita yritystä voivat tutkia sisällön lisäämistä muista myyntipisteistä lähitulevaisuudessa.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.