Bridget Niland on nimitetty Niagaran yliopiston vieraanvaraisuuden ja matkailun hallinnan korkeakoulusta.

Niland tulee NU: lle suuremman Buffalo/Project Play Wny Liverpool FC Paita -yhteisösäätiöstä, jossa hän toimi Project Play Western New Sveitsin Jalkapallomaajoukkue Paita Yorkin johtajana. elää aktiivista, terveellistä ja hauskaa elämää urheilun kautta. Työskennellessään projektipelissä WNY: llä, Niland jatkoi rooliaan Daemenin yliopiston liiketalouden apulaisprofessorina, jossa hän vietti 15 vuotta yliopiston urheilun hallinnan erikoistumisen kehittämiseen ja laajentamiseen ja yrityslaki -opetussuunnitelman valvomiseen.

Daemenin yliopiston tiedekunnan jäsenenä Niland toimi erilaisia johtotehtäviä, mukaan lukien yliopiston New Yorkin liiketoiminta- ja kirjanpito -ohjelmien ohjelmajohtaja, yleisurheilun johtaja ja presidentin erityinen avustaja. Ennen Daemenia Niland toimi apulaisopettajana Ball State Universityssä, Niagaran yliopistossa ja New Yorkin osavaltion yliopistossa Buffalossa. Niland on myös julkaissut ja esittänyt useista aiheista, mukaan lukien uhkapelit ja kollegiaalinen yleisurheilu, hallinnassa labyrintin panssia pandemiassa 2020 lukion tutkinnon suorittaneille ja sukupuolen urheilussa.

Kokemuksensa oppilaitosten kokemuksen lisäksi Niland työskenteli avustajana ja sitten Akateemisten ja jäsenten apulaisjohtaja NCAA: lle. Poistuttuaan NCAA: sta, hän jatkoi akateemisten ja jäsenasioiden konsulttina sekä Division Everton FC Paita I: n jäsenyyskysymyksiä. Niland aloitti uransa harjoittavana asianajajana Yhdysvaltain käräjäoikeuden järjestelmässä ja Yhdysvaltain oikeusministeriössä.

Niland, joka on tunnustettu johtajuudestaan ja työstään, on Buffalo Business First “40 Useiden 40” -palkinnon saaja, nimitettiin Buffalo Business First Power 100: lle naisille kolme kertaa, ja hänelle annettiin Buffalo Niagaran kumppanuus Athena Young Professional Award -palkinto . Hänet kutsuttiin Länsi -New Yorkin Running Hall of Fame, Williamsville Central School District Wall of Fame ja Buffalon yliopiston yleisurheilun Hall of Fame.

Niland ansaitsi kandidaatin tutkinnon historiassa, valtiotieteessä ja oikeustieteessä ja hänen Ed.M. koulutusjohtamisessa ja politiikassa – korkeamman koulutushallinnon New Yorkin osavaltion yliopistossa Buffalossa. Hänellä on myös Juris -lääkäri SUNY Buffalon oikeustieteellisestä korkeakoulusta, ja hän suorittaa parhaillaan tohtorin tutkinnon. koulutusjohtamisessa ja politiikassa – korkeamman koulutushallinnon UB: ltä.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.