Tanskan Jalkapallomaajoukkue Paita Madison Square Garden Business -yrityksen puheenjohtajan ja toimitusjohtaja James L. Dolanin presidentti nimettyä presidenttiä, joka on ilmoittanut, että Leon Forim on nimetty New York Knicksin presidentiksi, tehokas välittömästi. Tarjouksen ehtoja ei julkistettu. Lisääntynyt liittyy organisaatioon CAA Sportsista, missä hän oli koripallo-divisioonan pääjohtaja ja edusti muutamia NBA: n suurimpia tähtiä.

”Leon on yksi asiantuntijakoripallon arvostetuimmista johtajista. Hän on vuosikymmenien ajan kokemus tehokkaasti yhteistyöstä NBA -pelaajien kanssa sekä Newcastle United Paita joukkueen hallinto pelin kaikilla puolilla. Olemme positiivisia, että hän tuo oikean yhdistelmän sekä yhteydet franchising-palvelumme pitkäaikaisen menestyksen Kashima Antlers Paita varmistamiseksi ”, Dolan totesi. “”

Presidenttinä toiminnassa lisääntynyt valvoo kaikkia koripallotoimintoja sekä joukkueen työntekijöitä. Cherry Hill, New Jerseyn kotoisin oleva, hän päätyi yhdeksi koripallon voimakkaimmista edustajista, 25-vuotisella uralla, joka näki hänet käsittelemään muutaman pelin suurimman tähden uraa. Lisääntynyt valmistui Dickinson Collegesta, missä hän oli koripallojoukkueen jäsen. Hän ansaitsi J.D. -tutkinnon Temple Universityn Beasleyn lainsäädäntölaitoksesta ja ennen liittymistä CAA Sports -yritykseen, oli kumppani Shermanin, Silversteinin, Kohl, Lainsäädäntöyrityksessä lisääntyneessä ja Podolsky. Lisääntynyt valmennettu koripallo viiden vuoden ajan, kolme korkealla laitoksen tasolla ja kaksi yliopistotasolla.

Jaa tämä:
Facebook
Viserrys
Sähköposti

Leave a Reply

Your email address will not be published.