, kun sain ensin Fitbit Luxe -sovelluksen noin kuusi kuukautta sitten, odotin käyttävän sitä yksinomaan kunto -rutiiniani seuraamiseen ja mittaamiseen. Ajattelin, että se voisi auttaa minua kouluttamaan kehonrakennuskilpailua seuraavana keväänä. Tein ensimmäisen kilpailuni muutama vuosi sitten, heti kun täytin 40 ja ennen kuin Covid sulki kokoukset ja kuntosalit Isossa -Britanniassa. Kilpailut ovat loistava tapa pysyä motivoituneena, ja olen odottanut heitä aloittavan uudelleen.

Luxe varmasti auttoi minua seuraamaan harjoituksiani, mutta sillä oli niin paljon enemmän tarjottavaa. Oli hienoa pystyä seuraamaan sykettäni ja tarkkailemaan aktiivista vyöhykkeen minuutteja. Kuntotavoitteeni ovat muuttuneet ajan myötä, enkä ole yhtä kiinnostunut asteikolla olevasta numerosta. Ensisijaisesti Tigres UANL Paita painon keskittyminen voi saada sinut tuntemaan enemmän stressaantunutta, ja voit sivuuttaa yleisen hyvinvoinnin.

Mikä yllätti minua Fitbitistä ja premium -tarjouksista, oli kuinka paljon ylimääräistä he tarjosivat stressin vähentämisen, meditaation ja tietoisuuden suhteen. On selvää, että kaikkien mielenterveys on testattu kahden vuoden COVID: n ja lukituksen ja eristyksen jälkeen. Vaikka olet pysynyt terveenä ja kunnossa, on helppo tuntea jumissa. Meitä on estänyt tekemästä rakastamiamme asioita ja näkemästä rakastamiamme. Suuri osa perheestäni on Zimbabwessa, enkä ole pystynyt matkustamaan ja näkemään heitä pitkään aikaan. Joten se on ollut melko vaikeaa.

Ennen kuin sain Fitbit, olin jo työskennellyt mielenterveyden ylläpitämiseksi tietoisuuden ja kiitollisuuskäytännön avulla. Olin tehnyt meditaatiota ja hengitystä. Olin iloinen siitä, että Fitbit -sovelluksella oli niin paljon tarjottavaa auttaa minua lisää näitä Cruz Azul Paita etuja.

Kun tutkin tarjouksia, mukaan lukien hengitysharjoitukset, meditaatiot ja unirutiinit, aloin ymmärtää paremmin henkisen tilani ja kehoni automaattisten järjestelmien välistä palautetta. Kun meditoin enemmän ja työskentelin hengitysharjoittelujen läpi, voin tarkastella tietoja ja nähdä, että sykeni alenee ja stressipisteet paranevat.

Se oli jännittävää ja motivoivaa. Se ei ollut toisin kuin lihasten rakentaminen kuntosalilla. Rakensin emotionaalista voimaa johdonmukaisella työllä ja harjoittelulla – mielestä henkisesti vahvempi ja kestävämpi. Fitbit -alusta on muistutus mielen, kehon ja hengen kokonaisvaltaisesta luonteesta ja siitä, Kamerunin Jalkapallomaajoukkue Paita kuinka loistavat hyvinvointirutiinit hyödyntävät mielenterveyden ja fyysisen terveyden välistä yhteyttä.

Huomasin, että olen luonut positiivisen silmukan. Kun stressini laski, saisin paremman unen ja minulla on parempia istuntoja kuntosalilla. Parannus jopa vuotai kaikille elämäni alueille, kuten vuorovaikutukseni ystävien, työtovereiden ja muukalaisten kanssa. Jos mielesi on hyvässä paikassa, kaikki muu on paikalleen.

Tunne jumissa tulee samojen käyttäytymismallien toistamisesta. Mutta ei ole koskaan liian myöhäistä muuttaa elämääsi parempaan suuntaan. Sinun ei tarvitse ryhtyä huomattaviin toimenpiteisiin muuttaaksesi elämääsi. Pienimpien muutosten tekeminen päivittäiseen rutiiniin voi tehdä suuren eron. On tärkeää muistaa, että niin suuri osa fyysisestä ja mielenterveydestäsi on sinun hallinnassasi.

Kuten Ethan Watters kertoi

Nämä tiedot on tarkoitettu vain koulutustarkoituksiin, eikä niitä ole tarkoitettu lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Sinun ei pitäisi käyttää näitä tietoja terveysongelman tai sairauden diagnosoimiseen tai hoitamiseen. Tarkista aina lääkäriltäsi ennen ruokavalion vaihtamista, nukkumistottumuksesi muuttamista, lisäravinteiden ottamista tai uuden kunto -rutiinin aloittamista.

Leave a Reply

Your email address will not be published.