MMA Junkie rikkoi uutisia, että Ben Rothwell tarkisti positiivisen kohonneelle testosteronille, joka noudattaa hänen menestystäan Brandon Veran yli UFC 164: ssä.

Tapahtumaa valvovat Wisconsinin turvallisuusministeriö ja asiantuntijapalvelut toimittivat urheilukomission vastineen tämän rikkomuksen ranteen iskun antamalla Rothwellille “hallinnollinen varoitus”.

Ehkä paljon epätavallisempi kuin tämä, on kuitenkin totuus, että ilmoitetaan, että WDSP: t eivät kumota Wisconsinin kotoperäisen voittoa. Kevin Iole osti UFC: n Marc Ratnerin kommentin noudattamisen:

“Määrittely ei ollut koskaan antanut tiistaina ennen kuin heidän hallinnollisissa lainsäädännössään ei ollut mitään, jonka avulla he voivat tehdä paljon enemmän kuin säveltää hänelle kirjeen”, totesi Ratner, pitkäaikainen entinen toimitusjohtaja, Nevadan urheilukomissio. ”Yritämme aina tehdä ihanteellisen asian kaikkialla. Jos hänellä olisi ollut tämä tulos Nevadassa, hän olisi saanut yhdeksän kuukauden suspension, joten mielestämme se oli oikea asia suorittaa tässä tapauksessa keskeyttääkseen hänet yhdeksän kuukauden ajan. CF Monterrey Paita

Paremman tarkastelun aikana Wisconsinissa näyttää kuitenkin saavan voiman paljon enemmän kuin vain kirjeen säveltäminen. PSV Eindhoven Paita Tässä on erittely:

SPS 196.03 (1) lukee noudattaen ”sekalaisten taistelulajien kilpailijoita ei välttämättä harjoita huumeiden henkilökohtaista käyttöä, mukaan lukien kaikki anaboliset steroidit tai hoidetut aineet. 444.095 (3) (c), tilastot, osallistuessaan otteluun, paitsi kun lisensoitu lääkäri tai hammaslääkäri on määrätty, annostettu tai hallinnoinut laillista sairautta varten. ”

Ilmeisesti WDSP: t olivat vakuuttuneita siitä, että Rothwell kokenut ”laillisesta sairaudesta” ja hyväksyi TIE: n TRT: lle. Kuten kaikki poikkeukset, tämä tiistaina ei ole ilmainen kaikille ja kompensointi asetettu ylärajat. Kuten Iole raportoi, Rothwellin tulokset olivat hyväksyttävän alueen yläpuolella. On vaikea arvioida tarkalleen, kuinka rajoissa korkeampi kuin hänet puhdistettiin, ei aseta Rothwellia tämän osan rikkomiseen. Athletic Bilbao Paita Hyväksymällä on olemassa rikkomus 196,03 (1) Seuraavaksi tarkastelemme lääkkeitä.

Epäonnistuneet lääkityskokeet johtavat pakolliseen itsehallintaan Wisconsinin lainsäädännössä 196,03 (9) -lukemisella, joka on ”Jos kilpailijan näytteen testien laboratoriotestaus on positiivinen minkä tahansa tyyppisissä alkoholissa, lääkkeissä, hoidettuissa aineissa, anabolisissa steroideissa tai laittomissa parannusaineissa, Kilpailija on kurinalaista. ”

Pakollisen itsehallinnan lisäksi (joka sisältää mahdollisuuden paljon enemmän kuin yksinkertaisen kirjeen, mutta myös vuoden 196.01 (1)) keskeytykset, osio huomauttaa edelleen, että ottelu on muutettava kilpailuun jakson kanssa Tarvitsetko seuraavaa:

”Kilpailija, joka on kurinalaisuus ja joka oli kilpailun mestari, on hylätty ja päätös muutetaan kilpailuun. Kilpailun tulokset pysyvät muuttumattomina, jos kurinalainen kilpailija olisi kilpailun häviäjä. ”.

NYT huolenaihe on, pyytääkö Vera WDSP: ää noudattamaan omia politiikkojaan tai antamaan tappiota pysyä hänen ennätystensä mukaan?

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Urheilukomissioiden ei tarvitse laiminlyödä syvällistä aivovauriota 4, 2013 “Turvallisuustutkimukset”
Miksi Vitor Belfort ja UFC: n TRT -urheilijoiden ei tarvitse enää olla kunnossa taistellakseen 5. marraskuuta 2015 “Doping”
TRT -lehdet – sekalaiset taistelulajien luurankot Clocetaugust 9. 2016: ssa 4 kommenttia

Leave a Reply

Your email address will not be published.