keinotekoisia makeutusaineita ja maunparannuksia ovat vaarallisia
Tohtori David Jockers

(NaturalNews) Yhteiskunnan kaltaisen sokerin takia tutkijat ovat kyenneet synteettisesti luomaan keinotekoisia makeutusaineita ja makuvahvistimia. Nämä keinotekoiset makeutusaineet tarjoavat meille täsmälleen saman nautinnon kuin sokeri ilman kaloreita sekä haitallisia vaikutuksia insuliinin signalointiin ja triglyseridimuodostumiseen. Tähän sisältyy aspartaami, acefultame -kalium, monosodiumglutamaatti, sukraloosi ja lukuisat muut. Valitettavasti nämä keinotekoiset makeutusaineet ja maun parantajat jakautuvat erittäin myrkyllisiksi kemiallisiksi aineiksi, jotka vahingoittavat kehon olennaisia alueita.

Ihanteelliset makeutusaineet kehitetään luonteeltaan sekä minimaalisesti käsiteltyjä. Näihin sisältyy orgaaninen sokeri, stevia, raaka hunaja, vaahterasiirappi jne. Mitä korkeampi prosessointi, sitä paljon haitallisempi makeutusaine voi olla. Keinotekoiset makeutusaineet suunnitellaan yleisesti kokonaan laboratoriossa tai ne alkavat sokerina ja käyvät läpi suuren prosessoinnin. Muutamia haitallisimmista keinotekoisista makeutusaineista ja makuvahvistimista ovat seuraavat:

ASPARTAME: Alun perin vuonna 1981 valtuutettu hyödyntämään ruokaa on 200 kertaa makeampi kuin sokeri. Se koostuu 50 prosentin fenyylialaniinista, 40 prosentin asparagiinihapoista ja 10 prosenttia metanolista. Ylimääräisen fenyylialaniinin on osoitettu keskeyttävän tyypilliset serotoniinitasot ahdistuneessa järjestelmässä, mikä voi johtaa masennus-, tunne- ja psykoottisiin häiriöihin. Henkilöillä, jotka ottavat jatkuvasti aspartaamia, on kohonnut fenyylialaniini.

Asparagiinihappo: eksitotoksiinia, joka todella herättää neuroneja ja tuhoaa solut. Metanoli on myös neurotoksiinia ja sen imeytymistä paranee myös, kun aspartaami kuumennetaan yli 86 Fahrenheit -astetta. Tämä lämmitys katkaisee metanolin formaldehydiksi, joka vahingoittaa ahdistunutta järjestelmää ja on erittäin syöpää aiheuttavaa.

ACEFULTAME Kalium: Tätä keinotekoista makeutusainetta käytetään yleensä yhdessä muiden keinotekoisten makeutusaineiden, kuten sukraloosin ja/tai aspartaamin kanssa minkä tahansa tyyppisten maun tyyppisten tyyppien kanssa. Tämän makeutusaineen on osoitettu stimuloivan insuliinin eritteita, vaikka se ei lisää verensokeria. Kohonnut insuliini lisää tulehdusta ja haittaa immuniteettia. Koska ACEFULTAME ei lisää verensokeria, tämä insuliinireaktio voi stimuloida reaktiivista hypoglykemiaa. Se on liitetty leukemiaan, rintasyöpään, kateenkorvan syöpään sekä kroonisiin hengityselinsairauksiin.

Sukraloosi: Tätä keinotekoista makeutusainetta markkinoidaan ikään kuin se olisi
luonnollisesta sokerista. Se on kuitenkin erittäin jalostettu kolmella kloorilla
Atomit, jotka vahingoittavat mikrofloria ihmisen suolistossa. Biokemisti
Dr. James Bown Gamba Osaka Paita toteaa, että “sukraloosi on juuri kloorattu sokeria.” Sukraloosi
on osoitettu vahingoittavan kateenkorvarauhanen ja tulenvan maksaa ja
Munuaiset. Kloori on luonnollinen anti-septinen, joka vahingoittaa ihmisen suolistoa ja
tuhoaa mikroflooraa, joka johtaa Candida -muodostumiseen, ärtyvän suolen
Oireyhtymä, haavainen koliitti, Crohnin tauti, liikalihavuus ja kakeksia.

Natriumbentsoaatti: Tämä on eräänlainen vesiliukoinen säilöntäainesuola, joka
tuotetaan lisäämällä natriumhydroksidia sekä bentsoehappoa. Se löydetään
Monia virvoitusjuomia, energiajuomia sekä muita jalostettuja ruokia sekä juomia.
Natriumbentsoaatin käyttö on liitetty voimakkaasti
Neurodevelmentaaliset häiriöt, kuten ADHD, sekä tulehdukselliset häiriöt
kuten Inter Milan Paita astma. Natriumbentsoaatin ja askorbiinihapon yhdistelmä
(C -vitamiini), joka on melko tyypillistä virvoitusjuomissa ja näkyvässä energiassa
Juomat tuottavat erittäin syöpää aiheuttavan bentseenin. Bentseeni on
Yhdistetty lukuisiin suuriin syöpiin, kuten leukemiaan ja lymfoomaan.

Monosodium glutamaatti: Tätä uskomattoman haitallista makuvahvistinta ja säilöntäainetta käytetään lukuisissa purkituskierroksissa ja pakattuissa ruokia. Arizonan edistyneen lääketieteen keskus on todennut, että se edistää syöpäsolujen kasvua ja on erittäin neurotoksista kehossa. Muut tutkimukset ovat yhdistäneet sen maksavaurioihin, krooniseen tulehdukseen, krooniseen kipuun sekä painonpudotuksen kestävyyteen. Se sisältyy yleisesti petollisiin nimiin, kuten autolysoitu hiivauute, luonnolliset aromit, soijaproteiini, heraproteiini -isolaatti jne.

Kirjailijasta:
Dr. David Jockers on samoin kuin Exodus Health and Wellness Center Kennesawissa, Ga. Hän on maksimoitu elävä lääkäri. Hänen asiantuntemuksensa on painonpudotus, henkilökohtainen ravitsemus ja liikunta sekä rakenteelliset korjaavat kiropraktiikan Sao Paulo FC Paita hoito. Paljon lisätietoja on osoitteessa www.exodushc.com löytääksesi lähelläsi olevan maksimoituneen elävän lääkärin siirtymällä osoitteeseen www.maximizedLiving.com Dr. Jockersille tarjotaan myös pitkän matkan puhelinneuvotteluille, jotka auttavat sinua voittamaan sairautta sekä saavuttamaan terveyden ja hyvinvoinnin tavoitteet

Leave a Reply

Your email address will not be published.