aerobinen liikunta auttaa kehoa useilla tasoilla
kirjoittanut Joe Elrod

Tyypillisesti ajatellessamme aerobista liikuntaa ajattelemme leikkauskappaleita, polttavia kaloreita, näyttäen terveellisemmiltä ja paljon enemmän energiaa. Nämä ovat varmasti loistavia etuja.

Hyvä uutinen on kuitenkin, että tapahtuu lukuisia muita taustalla olevia positiivisia etuja, jotka eivät vain paranna elämäsi pituutta, vaan myös vaikuttavat elämäsi laatuun.

Vain paljon enemmän tietoa juoksun, kävelyn, elliptisten koneiden, juoksumattojen ja aerobisten luokkien eduista voi itse asiassa motivoida sinua olemaan paljon järkevämpi aerobisen toiminnan ja elämäntavan kanssa.

Katsotaanpa kahta välttämätöntä terveyselementtiä, jotka aerobinen aktiivisuus vaikuttaa huomattavasti positiivisilla tavoilla: kehon pH -tasapaino ja kehon tuotanto ihmisen kasvuhormonista (HGH).

Mikä on pH? Ihmiskeho koostuu pääasiassa vedestä (75 prosenttia), mikä on biologinen etu, koska happea, ravintoaineita ja biokemikaaleja on kuljetettava kehon kudoksissa tehokkuuden saavuttamiseksi.

Vesipohjainen kehomme koostuu happo- ja alkalista ominaisuuksista, jotka mitataan asteikolla, jota kutsutaan pH: sta (potentiaalinen vety). Happamuuden ja emäksisyyden tulisi pysyä oikeassa tasapainossa, jotta terveellinen tila olisi kehossa.

Asteikolla 5 – 8, pH: n pitäisi olla välillä 6,5 – 7,5. Joitakin ruokia, jotka aiheuttavat alhaisemman pH: n (happamempi), sisältävät runsaasti proteiineja (liha, kala, siipikarja, Meksikon Jalkapallomaajoukkue Paita munat), hiilihydraatit (jyvät, leivät, pasta) ja kahvin. Jotkut elintarvikkeista, jotka aiheuttavat korkeamman pH: n (enemmän alkalista), sisältävät tuoreita vihanneksia ja hedelmiä.

Olennainen on tasapaino.

Työskentelen päivittäin ihmisten kanssa 40 -vuotiaiden teini -ikäisten kanssa, jotka ovat vähän energiaa, krooninen väsymys ja pitoisuuden puute (aivojen sumu). Heillä on usein päänsärkyä, vilustumista, flunssaa ja viruksia, niissä on fibromyalgia, lupus, tyypin II diabetes, niveltulehdus, masennuslääkkeiden, antibioottien, steroidien ja ei-steroidisten tulehduksen vastaisten tulehduksen (NSAID) kanssa.

Kuinka HGH suoritetaan ruumiissani? Tunisian Jalkapallomaajoukkue Paita Kun aivolisäke vapauttaa HGH: n purskeen yöllä tai ajoneuvojen välisen ajanjakson aikana, hormoni ottaa nopeasti maksan, joka sitten tietoa kemiallisesti (entsyymit) tehdään lukemattomia Portugalin Jalkapallomaajoukkue Paita kasvutekijöitä.

HGH -tuotannon lisäämisen etuihin kuuluvat tiukempi, terveellisempi iho, voimakkaammat luut, korkeammat energiatasot, syvempi ja uudelleenrakentaminen unen ja alentunut verenpaine.

Kuka olisi koskaan unelmoinut, että nämä olisivat olleet juoksun edut?

Joe M. Elrod on entinen korkeakouluprofessori, konsultti, puhuja ja kirjailija. Yksi hänen kirjoistaan, kääntäen fibromyalgia, on myynyt paljon yli 500 000 kappaletta. Montgomeryn Elrodiin voidaan tavoittaa neuvottelu- ja puhetoimenpiteet puhelinnumeroon 334-669-8406 tai sähköpostitse osoitteeseen drelrod@drelrod.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published.