, kun monet amerikkalaiset uskovat teetä juomiseen, pitkä lasi jäätä ihana teetä voi tulla mieleen, Bayer 04 Leverkusen Paita tai saatat uskoa, että se on kuuma juoma, jota vanhemmat sarjat usein sitoavat. Jos olet kuitenkin yksi 159 miljoonasta amerikkalaisesta, jotka juovat teetä minkä tahansa tyyppisinä päivänä, ymmärrät jo tarkalleen, kuinka maukas tämä hyvä juoma voi olla. Noin 75–80 prosenttia Amerikassa kulutetusta teestä on jäätynyt, samoin kuin olettamamme, että suuri osa näistä juomista on makeutettu.

Mutta jos on koskaan ollut aika aloittaa matala-ei-kalorinen terve, joka voi parantaa terveyttäsi ja hyvinvointiasi päästä varpaisiin-ja kyllä, jopa auttaa sinua tuntemaan olosi vähemmän stressaantuneeksi-tämä on.

Tee on täynnä flavonoideja, jotka ovat luonnossa esiintyviä yhdisteitä, joilla on antioksidanttiominaisuuksia, jotka voivat suojata soluja vapaiden radikaaleilta. Antioksidantteja runsaasti ruokavaliosuunnitelman kuluttaminen voi auttaa vähentämään mahdollisuuksiasi luoda sairauksia, kuten sydänsairaus ja syöpä, Mayoclinicin mukaan.

Täältä löydä muutama upeista syistä aloittaa teetä. Muista, että jos olet kofeiiniherkkä tai sinulla on vaikeuksia nukahtaa yöllä, sinun kannattaa siirtyä kofeif-teihin tai yrttiteihin sekä iltapäivällä että iltaan. Kun aloitat uuden terveellisen teetavan, yritä nauttia teestä ilman sokeria tai hunajaa, jotta et ota ei -toivottuja kaloreita.

Se voi auttaa sinua rikkomaan epäterveellisiä ruokailutottumuksia. Jos haluat lopettaa illan (tai iltapäivän) mielettömän välipalatavan, ajattele kaatamaan itsellesi höyrystävää muki yrttiteetä erityisessä mukissa uuden rituaalin tuottamiseksi.

“Uskon, että teen juominen voi olla suuri korvike välipalalle, jos välipala, kun et ole todella nälkäinen”, toteaa NYC-pohjainen ravitsemusterapeutti, Natalie Rizzo, MS, Rd. ”Välipala yöllä ei ole huono asia, jos tunnet todella vatsasi romahtavan, mutta jos ei, yöllä syöminen voi aiheuttaa unihäiriöitä sekä painonnousua ottamalla käyttöön myös monia kaloreita. Usein kehosi etsii vain jotain tekemistä tylsyyden tai stressin selviytymiseksi, samoin kuin teetä juominen on fantastinen häiriötekijä. ”

Se voi auttaa sinua rentoutumaan ja tuntemaan olonsa vähemmän ahdistuneeksi. Vaikka TEA: lla on hallussaan hyviä hyötyjä, yksi tärkeimmistä syistä, miksi haluat ehkä aloittaa tämän terveellisen tavan, on se, että se voi auttaa sinua tuntemaan olosi rentoksi-jotain, mitä voimme kaikki käyttää enemmän tänä vuonna.

Yksi satunnaistettu hallittu tutkimus havaitsi, että koehenkilöt, jotka juovat mustaa teetä kuuden viikon ajan, osoittivat alhaisemmat kortisolin (stressihormoni) -tasot vaikeiden käyttäytymistehtävien suorittamisen jälkeen. “Tutkijat uskovat, että L-teaniinin (aminohapon) kuluttaminen teessä kofeiinin kanssa on syy vähentymiseen kortisolin”, Rizzo toteaa. Äskettäisessä jyrsijötutkimuksessa havaittiin, että japanilaisen matcha-teetä juominen vähentävät ahdistusta, todennäköisesti teetä aktivoivien tunnettujen aivojen reseptoreiden, dopamiinin ja serotoniinin takia.

”Juon yrttiteetä yöllä talvella”, Rizzo toteaa. ”Jotain lämpimästä juomasta yöllä on todella rentouttavaa. Tutkimus osoittaa, että vain kuuman juoman pitäminen voi saada sinut tuntemaan olosi rentoksi. ”

Se voi tarjota harjoittelullesi vauhtia. Päätätkö siemailla mukin mustaa tai ympäristöystävällistä teetä ennen aamuajoa, tai hankata kupillista jääteetä lounaalla auttaaksesi sinua iltapäiväharjoitteluasi, teetä ja liikuntaparia hyvin yhdessä. “Kofeiinin on osoitettu parantavan urheilullista suorituskykyä, joten käsken urheilijoita sisällyttämään sen ennen harjoittelua ateriasuunnitelmiinsa.”

Se voi auttaa verensokerin hallinnassa. Yksi tyypillisten ja prediabeettisten henkilöiden pieni tutkimus havaitsi, että mustan teen juominen voi vähentää aterian jälkeisiä verensokeritasoja. “Verensokeripihat tapahtuvat, kun syöt ruokaa, jossa on runsaasti hienosäädettyjä hiilihydraatteja, kuten makeisia tai siruja”, Rizzo toteaa. ”Näitä piikkejä noudatetaan yleensä energia -onnettomuudessa. Näyttää siltä, että mustan teen juominen aterialla voi estää verensokerin piikin. ”

Se voi hyötyä sydämestäsi. Tee on jo pitkään liittynyt sydämen terveydenhuollon ja hyvinvointietuihin, samoin kuin uusi tutkimustutkimus, joka edistyy ravitsemusravintoluun 30 vuoden todisteisiin 37 epidemiologisesta tutkimuksesta. Tutkijat havaitsivat, että jokaisen kupillisen makeuttamattoman ympäristöystävällisen tai mustan teen kupilla voi olla tyypillinen 4 prosentin alhaisempi kuolemavaara sydän- ja verisuonisairauksista ja 2 prosenttia pienempi kaikista syistä syytä koskevassa vaarassa, Rizzo sanoo. Ihmiset, jotka juovat joka päivä kaksi tai kolme kuppia (kumpikin 8 unssia) makeuttamatonta teetä, voivat vähentää heidän sydänsairauden kuolemanvaaraa noin 8–12 prosentilla verrattuna ei -krinkereihin.

Sillä on aivojen terveys- ja hyvinvointietuja. Haluatko tuntea olevansa rauhallinen, valppaana ja parantaa mielialaa? Kaada itsellesi muki teetä! Jotkut tutkimukset viittaavat siihen, että teen juomisella on positiivinen vaikutus kognitiiviseen toimintaan sekä mielialaan. Yksi terveestä korealaisesta väestöstä koskeva tutkimus AS Roma Paita havaitsi, että niillä, jotka joivat kolme tai enemmän kupillista ympäristöystävällistä teetä viikossa, oli 21 prosenttia alhaisempi Pahdistuksen uudelleen kuin ne, jotka eivät juo ympäristöystävällistä teetä.

Tämä tieto on tarkoitettu vain akateemisille toiminnoille, samoin kuin ei tarkoiteta lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Sinun ei pitäisi käyttää tätä tietoa diagnosoida tai hoitaa terveys- ja hyvinvointia koskevaa ongelmaa tai ehtoa. Tarkasta aina lääkärisi kanssa ennen ruokavalion muuttamista, untapoja muuttamalla, lisäravinteiden ottamista tai uuden fyysisen kunto -rutiinin aloittamista.

Diana Kelly

Diana Kelly on freelance-kirjailija, joka Aston Villa FC Paita on kirjoittanut palkittuille lehdille ja verkkosivustoille yli 15 vuoden ajan. Hänen työnsä on esiintynyt muun muassa aitossa yksinkertaisessa, ennaltaehkäisyssä, lukijan tiivistelmässä, miesten kuntossa sekä lihasmassalla ja kuntona. NYC: ssä asuva Philadelphian kotoisin oleva Diana tykkää käyttää Fitbitiaan seuraamaan askeltaan, liittymään haasteisiin ja katsomaan taaksepäin jokaisen viikon etenemistä. Monet hänen askeleistaan voidaan yhdistää uuteen omaksumaan pentuun Jacksoniin, joka tykkää pitkistä kävelyretkistä, ja lisää Dianan sykettä oravien ylittäessä heidän polunsa. Tutustu lisää Diana -osoitteesta dianakelly.com tai noudata häntä Twitterissä @Dianakelly.

Leave a Reply

Your email address will not be published.