Se on se aika taas …

Tunnustus torstaina, päivä, jolloin parannan ja olen pelastettu… tai vain paljastan vikani verkossa todella toivoen, että yksi teistä sanoo: “Hei, se ei ole niin paha!” samoin kuin silloin teen sen …
Uusimmat videoni

4 minuutin seisova ydinharjoittelu juoksijoille
Pysyvä ABS -harjoitus, jonka voit tehdä kotona. Ei laitteiden ydinharjoituksia, jotka voit tehdä seisomaan ennen juoksua tai sen jälkeen. Nopea opetusohjelma viidestä harjoituksesta liikkuu vahvan ytimen ja tasapainon vaikeuttamiseksi.

Lisää videoita

0 sekuntia 4 minuuttia, 31 sekuntia

Seuraava
Kasvonaamio juoksua tai kävelyä ulkona vinkkejä
07:15

Elää
00:00
08:21
04:31

1. Tunnustus: Menin kauppaan ostamaan kaikki kolme tyyppiä uuden Lay’s Chips. Jos et ole tietoinen Lay’s, on kilpailu samoin kuin voit kokeilla heidän 3 uutta makuaan ja äänestää suosikkisi puolesta.

Cheesy valkosipulileipä

Sriracha

Kana ja vohvelit

Valitettavasti he eivät olleet siellä – joten minun olisi pitänyt ottaa se myös osoituksena että vasemmalle.

Mutta ei, pyysin päivittäistavarakauppaa niin kuin hän oli täynnä kaupan ympäri juoksemaan niitä löytämään ne minulle. Olin siirtynyt eteenpäin niin hyvin kuin hän juoksi minua kohti ainoat 2 makua, jotka he olivat jättäneet. Kivoin jätkä!

Siipikarja sekä vohvelit sirut ovat hyviä! Sriracha ei niin paljon. Ne eivät ole mausteisia, samoin kuin omituisella tavalla kovin kirpeitä.

2. Tunnustus: Minulla on jokainen tavoite jäljittää sirujen kolmas maku.

3. Tunnustus: En käynyt suihkussa eilen klo 18.00. Kun sain takaisin johtamalla kävelytunnetta, tarkistin sähköpostini ja sain erittäin kiireisen. Ennen kuin tajusin, että oli aika seminaaripuhelulle ja silloin se oli kello 17.00!

4. Tunnustus: Google -vierailija on poissa niin hyvin kuin en ole edes tutkinut Feedlyä.

5. Vegasin tunnustus: Yritin tappaa linnun tänä viikonloppuna, mutta lintu selvisi. Olen pääosin peloissani, Alankomaiden Jalkapallomaajoukkue Paita että olen menettänyt kosketukseni.

6. Tunnustus: En todellakaan pidä leopardipainatusta, mutta en kuitenkaan voi siirtää myyntiä! Joten nämä tulivat talon kanssani viime viikolla.

Aion todennäköisesti saada itseni käyttämään niitä, kun tarjotaan heille yhtä suuri jalka … minkä tahansa tyyppiset tekijät?

7 7 Mutta käytän puolet Tigres UANL Paita tästä tavarasta puoliksi kahvia, koska se on herkullista.

8. Tunnustus: Olen iloinen, että johdin kävelytunnetta tällä viikolla, koska se vaati minua olemaan juoksematta. Neljäni ovat edelleen erittäin tiukkoja. Ei kuitenkaan juokseminen tekee sydämestäni tiukasti samoin kuin nykypäivän yksinkertainen 5 miler tuntui todella hyvältä lil <3 9. Tunnustus: Tämä joku on täysin totta minusta, mutta ei tarkoituksella. Lupaan, että näytän vain erilaiselta kuvissa. Henkilökohtaisesti uskon, että näytän jonkinlaiselta muppetilta tai animaatiohahmolta ... Ja nyt, kun ohjasin sen, näet sen joka kerta. Okei, mitä sinun on tunnustettava tällä viikolla? Lähetä minulle työkirja Tallentaa Jakaminen on välittämistä! Jaa Twiitti Nasta Jaa Posti Jaa Jatka näiden valitsemista: Irvine -puolimaratonikilpailu Irvine -puolimaratonikilpailu Puolimaratonikilpailun keräys sekä katsaus. Irvine Half Crazy Half Marathon -ohjelma sekä rodun arviointi sekä ehdotuksia Vuoden parhaat kilpailut, käynnissä sekä reseptit! Vuoden parhaat kilpailut, käynnissä sekä reseptit! Tarkalleen kuinka useita mailia juoksin tänä vuonna. Parhaat kilpailut ja ehdotukset yhdessä yhdessä viestissä! Tarkista kokonais mailin määrä ja Calo Disney WOrld Marathon Training Week 1 Disney World Marathon Training Week 1 Dopey Vaikeusharjoitteluviikko 1 Lepopäivän aamu rutiini Lepopäivän aamu rutiini Aamurutiinini lepopäivänä juoksemisesta. Mitä teen, mitä syön lepopäivänä sekä muita BT: tä ilman juoksupäivää Nauhaa Riverside -puolimaratonikilpailun kehitys ja Cal Half -sarjan vaikeusmitali Nauhaa Riverside -puolimaratonikilpailun SL Benfica Paita kehitys ja Cal Half -sarjan vaikeusmitali

Lexus Lace Up Riverside Half Marathon 5K -kilpailun diskonttokorkokoodi. Suorita yhtenäinen ja kilpailun arviointi poron hauskanpitoon. samoin kuin Discoun

Kipu jalkapäivityksen päällä juoksijoille

Kipu jalkapäivityksen päällä juoksijoille

Jalkakipu Runnerissa. Päivitä jalkavammani ja tapaamiset. Kiireellisen hoidon röntgentulokset Onko se jännitysmurtuma

⚡ Shareaholicilla

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.