New Fitbit Fee 2? olet onnekas! Ihannetapauksessa olet nyt perustanut laitteesi ja tutkinut Fitbit -sovellusta hiukan. Hyvä, olet parhaalla tiellä.

Nyt tässä on tärkein asia, joka on pidettävä mielessä: älä pelkää! Vaikka Fitbit -kokemus on luonnollista tuntea olevansa hieman hukkua uuden tekniikan omaksumisessa, se on kehitetty aloittelijoilla mielessä. Kun ymmärrät uuden maksun 2 sekä sovelluksen, huomaat kehotteita, ponnahdusikkunoita sekä muita intuitiivisia ominaisuuksia, jotka ohjaavat sinua prosessin kanssa.

Sinulla voi silti olla joitain kysymyksiä, joten tarkista. Alla olevat 13 ehdotusta takaavat sinut sekä uusi maksu 2 osui toiminnan seurantaan askeleen.

Kuinka lyödä maata käynnissä uudella Fitbit -maksullasi 2

Käytä sitä oikein. Sykelukujen tarkkuuteen vaikuttaa se, mihin laitat seurantasi, joten varmista, että noudatat näitä hienoimpia käytäntöjä. Anna ensin Fitbit-sovelluksen ymmärtää, mitä rannetta käytät uutta Fitbit-maksua 2-ei-hallitseva kätesi suositaan, koska ranteesi lisäliike voi vaikuttaa kaaviosi. Varmista asetukset siirtymällä tilillesi napauttamalla maksua 2 ja valitse sitten joko vasen tai parhaiten sekä ”kädenosuudelle” että “ranteeseen”.

Seuraavaksi varmista, että Tracker on ranteesi parhaassa paikassa. Yleensä seurantasi pitäisi makaa tasaisesti sormen leveyden ympärille ranteen luun alapuolella (kaukana kädestäsi). Harjoituksen aikana kuluta sitä hiukan kauempana kyynärvarsi – noin kolmesta sormen leveydestä ranteesi luusta, jossa verenvirtauksen lisäys voi parantaa sykkeen signaalia.

Viimeiseksi, varmista, että seurantalaite on tiukasti, mutta ei rajoita (etenkin liikunnan aikana), joten se ei rajoita verenvirtausta.

Navigoi siinä. Maksusi 2 näyttö himmennetään, kun sitä ei käytetä. Voit herättää sen painamalla painiketta, nosta ja käännä ranteesi kohti sinua (tunnetaan nimellä Quick View) tai kaksoisnaputa Trackeriin, missä näyttö tyydyttää bändin. Paina sivupainiketta siirtyäksesi eri valikoihin; Yksi napauta näyttöä kiertääksesi tilastoilla (varaus 2 ei vastaa pyyhkäisyihin).

Valitse kellopinta. Maksu 2 sisältää useita vaakasuuntaisia ja pystysuoria kellotyylejä. Voit muokata kellosopimustasi Fitbit -sovelluksen asetuksissa (tilikuvake> maksu 2> kello kasvot). Voit myös tarkastella tätä opetusohjelmaa. Uusi tyyli tulee näkyviin, kun synkronoi trackerisi.

Luoda tavoitteita. Yksi tärkeimmistä asioista, joita voit tehdä, kun aloitat uuden Fitbit Fee 2: n hyödyntämisen, on tunnistaa missä olet terveys- ja hyvinvointimatkallasi sekä mihin haluat mennä. Henkilökohtainen tavoitteiden asettaminen voi auttaa sinua asettamaan kohtuulliset ja saavutettavissa olevat kohteet päivittäisten vaiheiden sekä toiminnan, liikunnan sekä harjoittelujen, unen, ruokavalion ja painon ympärille. Sinun pitäisi nähdä oikea -aikainen sovelluksen kojelaudassa. Napauta sitä, kun sinulla on muutama minuutti menemään prosessin mukana (älä hylkää sitä juuri, koska olet tällä hetkellä kiireinen tai kiire; et voi käyttää taas opastettua toimintoa samoin kuin tarvitsee aseta tavoitteesi manuaalisesti).

Aseta nukkumaanmeno muistutus. Kun olet asettanut unitavoitteen ja nukkumisaikataulun, tuota nukkumaanmenoa. Hälytyksen järjestäminen, joka kehottaa sinua aloittamaan purkautumisen 30 minuuttia ennen nukkumaanmenoa koskevaa tavoitetta, voi auttaa sinua säilyttämään jatkuvan nukkumisaikataulun, josta ammattilaisten valtio voi hyödyttää terveyttäsi.

Pidä syke -anturit päällä. Ellei Tracker -akku on Etelä-Korean Jalkapallomaajoukkue Paita alhainen niin kuin et voi maksaa sitä milloin tahansa pian, ajattele syke -asetusten jättämistä “auto”. (Jos haluat löytää tämän vaihtoehdon, napauta tilinkuvaketta kojelaudan parhaassa parhaassa nurkassa, sitten maksu 2 ja sitten syke.) Tästä syystä: Jatkuva syketieto tukee ominaisuuksia ja muiden ominaisuuksien tarkkuutta. Esimerkiksi koko päivän sykkeen seurantavoimat palanneiden kokonaiskalorien paljon parempi mittaus, optimoi liikunnan auttamalla sinua määrittämällä sykevyöhykkeet ja vievät perinteisen unen seurannan aivan uudelle tasolle käyttämällä nukkumisvaihetta.

Mukauta näkemäsi. Voit myös lisätä, poistaa ja järjestää Trackeriin parhaiten Fitbit -sovelluksen tilastot. Napauta vain tilikuvaketta, napauta maksu 2 laattaa ja napauta sitten ”Mukauta näyttöä”. Valitse tilastot, jotka haluat nähdä laitteessasi (akkomerkki on erittäin hyödyllinen; kun näet matalan akun, se tarkoittaa, että sinulla on noin päivä käyttöpäivä) ja pidä sitten sormeasi jokaisen laatan kolmessa harmaassa viivassa vetääksesi ne suosittuun järjestykseen.

Valitse muistutukset liikkumiseksi. Jos olet noudattanut yllä olevia tavoitteiden asettamista koskevia ohjeita, olet jo valinnut, mitkä vuorokauden tunnit haluat omistaa vähintään 250 askelta. Tämä tuntitoimintatavoite liittyy muistutuksiin liikkua. Jos haluat kääntää, napauta tunnin aktiviteetti laattaApp -kojelaudassa ja silloin Gear -kuvaketta parhaan yläkulman yläkulmassa. Liu’uta ympyrä ylöspäin, kunnes tausta on vihreä. Alku- ja päätysaikojen pitäisi vastata Argentiinan Jalkapallomaajoukkue Paita tavoitteesi asettamasi, mutta voit myös varmistaa, mitä viikonpäiviä haluat käyttää muistutuksia liikkuaksesi.

Aseta hiljainen hälytys – tai kahdeksan. Seurantajasi värähtelee määriteltyinä aikoina, mikä tekee hälytyksistä fantastisen menetelmän nousta varovasti, muista ottaa vitamiinejasi ja paljon enemmän.

Käytä aikavälin ajastinta. Haluatpa rasvaa tai tehdä syvää hengitystä, maksu 2: lla on sisäänrakennettu aikaväli-ajastin, joka voi auttaa. Täällä on tarkalleen miten sitä käytetään.

Määritä ilmoituksesi. Yli 200 yhteensopivan iOS: n sekä Android Mobile Gadgedin avulla voit saada saapuvan puhelun, tekstiviestin sekä kalenteritapahtumailmoitukset maksuasi 2. Tunnista, tukeeko gadgetia näitä ominaisuuksia, samoin kuin sallitaan vai poistaa ne käytöstä näitä ohjeita .

Pysy täysin ladattuna. Maksun 2 akku voi kestää jopa viisi päivää*. Löydä erityiset menetelmät akun keston pidentämiseksi ja sitten lataustekniikan luomiseksi varmistaaksesi, että tyhjennetty akku ei jätä sinua jäljittämään. Fitbit.com -asetuksissasi voit viittaa niin paljon kuin hankkia push -ilmoituksen mobiililaitteeseesi tai sähköpostille (tai molemmat!), Kun seuranta -akku on alhainen.

Lisävaruste! Nyt kun olet soittanut sisään, omistautuu uuden Fitbit Fee Eintracht Frankfurt Paita 2: n käyttämiseen joka päivä. Saatavilla olevien lisävarusteiden valikoima-hauskanpitoa sekä tyylikkäitä tai silmiinpistävästi yleisiä-tekevät siitä helpon **. Tarkista Fee 2 -hakukirja täydelliselle tyylille.

*Akun kesto voi vaihdella hyödyntämällä samoin kuin muita tekijöitä.

** Tracker tarjosi erikseen.

Tämä tieto on tarkoitettu vain akateemisille toiminnoille, samoin kuin ei tarkoiteta lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Sinun ei pitäisi käyttää tätä tietoa diagnosoida tai hoitaa terveys- ja hyvinvointikysymystä tai ehtoja. Tarkasta aina lääkärisi kanssa ennen ruokavalion muuttamista, untapoja muuttamalla, lisäravinteiden ottamista tai uuden fyysisen kunto -rutiinin aloittamista.

Danielle Kosecki

Vanhempi terveys ja hyvinvointi sekä fyysinen kuntotoimittaja Danielle Kosecki on palkittu toimittaja, joka on käsitellyt terveyttä ja hyvinvointia sekä fyysistä kuntoa paljon yli 10 vuotta. Hän on kirjoitettu glamourille, lisää, ehkäisylle sekä pyöräilylehuille, samoin kuin pyöräily valtavan koulutuskirjan toimittaja. New Yorkin kotoisin oleva Danielle asuu nyt lahden alueella, jossa hän ei kaipaa talvikautta ollenkaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.