, olen todella pahin tänään. Luulen, että se johtuu siitä, että tänään on lepopäivä juoksemisesta, joten en päässyt ajamaan outoa minusta tänä aamuna. Tein nopean 30 minuutin alavartaloharjoituksen ja tein sitten aamiaisen. Ja silloin tapahtui päivän ensimmäinen epäonnistuminen …

Heitin leivänpaahdin jonkin aikaa sitten, koska tajusin, että voisin käyttää broileria uunissa paahtoleipää. Tämä on toiminut kunnossa aiemmin. Se Kawasaki Frontale Paita ei ole aina loistava, koska se menee kylmästä palaneen rapeaksi, jos et seiso siellä tarkistamassa sitä koko ajan.
Viimeisimmät videoni

5 minuutin juoksu lämmitä a
Nopea lämmitä juoksijoille. 5 minuutin juokseminen lämpenee ennen juoksua. Kuinka valmistautua juoksemaan. Vinkkejä mitä tehdä ennen kuin juoksut

Lisää videoita

0 sekuntia 5 minuuttia, 34 sekuntia

Seuraava
Maratonin koulutuspäivä 2
01:45

Elää
00:00
08:21
05:34

En välitä palanut paahtoleipää, mutta tämä oli täysin hiiltynyt. Boo.

Minne menet, kun poltat viimeisen rullan? Kaapissa piiloutuaksesi (tai syö se silti huoneen yksityisyydessä).

Ei oikeastaan, tein jotain muuta ja yritin antaa tämän kissalle. Kummallista, hän ei halunnut super palanut leipää. Shocker.

Loppupäivä oli Newcastle United Paita tuottava. Sain paljon työtä, juoksin muutamia asioita ja sain jopa Vegasin tämän laatikon (Costcolta).

Siihen mennessä se oli noin 16.00, liian aikaisin illalliselle, mutta olin nälkäinen. Snacked jonkin sokerin napsautusherneitä hummuksella, mutta tiesin, että halusin jotain huomattavampaa. Laitoin jäädytetyn kana -nuggetin mikroaaltouuniin minuutin ajan, ruiskutettu ketsuppi ja syö. Sisäosa oli hiukan kylmä keskellä, mutta niin se tapahtuu. Etkö vihaa, kun ruokasi ulkopinta on erittäin kuuma, mutta sisäpuoli on vielä jäätynyt?!

Söin vielä muutama puremat kylmästä, mutta päätin laittaa loput takaisin mikroaaltouuniin. Silloin tajusin, että keskellä ei ollut vain kylmää, vaan myös täysin vaaleanpunaista. Se oli raakaa. Kana oli raaka!

Luulin, että se oli outoa, mutta ehkä vain jalostettu kana ja ehkä vain tumma liha?

Meh. En uskonut, että se oli niin iso sopimus, ennen kuin katsoin toisen ilmeen ja vahvistin, että se oli täysin raaka kana. Jäädytettyjä kana -nuggeja ei ole kypsennetty, ja ne on paistettava.

Otin paketin pakastimesta ja tajusin – jep, tein huomattavan tyhmän virheen. Se on täysin minun syytäni, mutta oletin vain, että ne olivat mikroaaltouunisyytteitä. Tapa mennä monikaani.

Joten nyt olen kauhistunut, koska söin raakaa kanaa ja voin saada salmonellan ja erittäin sairaana ja kuolla. Voin olla koko yön juoksujen kanssa (ei maratonilajit). Voin muuttua lohiksi ja herätä huomenna evien kanssa (mielestäni niin tapahtuu, kun saat salmonellan).

Olen niin vihainen itselleni, että olen niin tyhmä. Voisin todella sairastua. Nyt odotan ryppyä ja katson mitä tapahtuu….

Kysymys: Tiedätkö mitä minun pitäisi tehdä?

Oletko koskaan tehnyt mitään vastaavaa?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden kanssa:

Mitä syön päivässä – juoksijoille

Mitä syön päivässä – juoksijoille

Mitä syön päivävideossa juoksijan kautta. Ruokapäiväkirja kaikesta, mitä söin yhden päivän aamiaisen, lounaan, illallisen ja välipaloja. plus

Kutsu rohkeuteen ja rohkeasti ja juoksee

Kutsu rohkeuteen ja rohkeasti ja juoksee

Tarkista ajoissa … mitä teet tänään? Suorita juoksusi, lepopäivän, voiman, koiran kävely jne. … [kirjaudu sisään @Rune

Kuinka ja miksi seurata joku sosiaalisen median podcast 110

Kuinka ja miksi seurata joku sosiaalisessa medissäia podcast 110

Pitäisikö sinun seurata Instagramissa tai Facebookissa? Miksi. Kun. Ja kuinka seurata rakkautta. Itsehoito ja sosiaalinen media

Lepopäivän aamu rutiini

Lepopäivän aamu rutiini

Aamurutiinini lepopäivänä juoksemisesta. Mitä teen, mitä syön lepopäivänä ja muita BT: tä ilman juoksupäivää

Koirani on oltava kävelyä tai juoksemista pentusi kanssa

Koirani on oltava kävelyä Club Tijuana Paita tai juoksemista pentusi kanssa

Koiran kävelyn täytyy olla. Pyysit vaihdevinkkejä koiran kanssa juoksemiseen – tässä on luettelo suosikki hihnaani, col

Rikkoin todella jalkani ja kävelykenkäni

Rikkoin todella jalkani ja kävelykenkäni

Rikkoutuneiden jalkojen suositusten on oltava. Paras kävelykenkä, murtumakenkä, jääpakkaus, lisäravinteet ja työkalut auttaaksesi sinua

⚡ Shareaholicilla

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.