lounas oli satunnainen valtava salaatti, jonka päällä oli jäljellä …

Minulla oli keksejä sivulla, mutta en tehnyt. Sen sijaan olin varastaja.
Uusimmat videoni

4 minuutin seisova ydinharjoittelu juoksijoille
Pysyvä ABS -harjoitus, jonka voit tehdä kotona. Ei laitteiden ydinharjoituksia, jotka voit tehdä seisomaan ennen juoksua tai sen jälkeen. Nopea opetusohjelma viidestä harjoituksesta liikkuu vahvan Englannin Jalkapallomaajoukkue Paita ytimen ja tasapainon vaikeuttamiseksi.

Lisää videoita

0 sekuntia 4 minuuttia, 31 sekuntia

Seuraava
Travel Jane Review
08:01

Elää
00:00
08:21
04:31

Ei, ei sellainen varastaja. Vaikka en olisi mielestäni hiukan kahden käden kosketusta yhdestä näistä kavereista …

(lähde)

Varastin Benin paahtoleipää lounaalla, koska se oli yhtä hyvä. Voitin sen ja ripotin siihen valkosipulisuolaa. En voi kestää minua valkosipulia. Ajattele minua vastapäätä vampyyriä. Joten luulen, että kukaan ei edes halua pelata kahta käsin kosketusta valkosipulin hengityksen kanssa. Boo.

Varastin myös kissani arvokkuuden asettamalla hänelle reppuni ja tuomalla hänet talon ympärille.

Mutta kissa varasti sen nopeasti takaisin käyttämällä Beniä sängynä.

“Vakuutusta vaatin tätä maata Vegasin nimessä!”

Joku päätti olla syömättä koko 6 evästettä viime yönä, joten välipala muutaman iltapäivällä. Uskon, että on ilmeistä, että joku ei ollut minä. Jos päätän koskaan olla pintaan evästeitäni, soita lääkärille, koska olen varmasti herkullinen.

Ben sekä kävisin kauppaan muutamia asioita, samoin kuin hän ehdotti muutaman viipaloidun pizzan valitsemista menetelmästä takaisin. Siellä on alueellinen ketju, joka tarjoaa sen reitin viipaleen avulla. Ajattelin sen siirtämistä jotain kotona, mutta tajusin, SSC Napoli Paita että päädyin vain varastamaan puolet hänen ruoastaan, jos tekisin niin.

Joten valitsin vihanneskappaleen ja ilahdutin siitä ilman varkauden syyllisyyttä, joka uhkaa minua. Sanotaan kuitenkin vain, että hän “lahjoitti” kuorensa minulle.

Tein myös parsakaalia sivulle. Tyypillisesti Ben yrittää ottaa vihanneksiani, mutta hän ei kuitenkaan tänä iltana. Oletetaan, että hän ei ole parsakaalin varastamassa mielialassa?

Nyt on aika jälkiruoka! Ymmärrän, että haluat, että saatat ottaa Flamengo Paita nämä minulta! No, ellet pääse täältä seuraavien 10 minuutin sisällä, sinulla on vain tyhjä laatikko ottaaksesi…

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published.