Uskon, että loistava juoksukenkä on juoksijalle tärkein laite. Mutta tytöille on saatavana loistava juokseva urheilurintaliivit #2.

Joten kun yritys osuu minuun yhtä paljon kuin heidän urheilurintaliiveitään, hyväksyn mielelläni, koska ne ovat kalliita ja haluan säästää sinulle vaikeuksia ostaa 50 dollarin lyhyt vaatekappale, joka ei aio tehdä sinulle minkäänlaista suosiota
Uusimmat videoni

Juokseva ehdotus pysy terveenä FC Tokyo Paita Covid19 -puhkeamisen aikana
Juoksuehdotus pysyä terveinä koronaviruksen puhkeamisen aikana. Voitko juoksua ja kävellä ulos talon tilauksen oleskelun aikana? Tässä on osoitin, joka auttaa sinua estämään koskettamasta sopimustasi …

Lisää videoita

0 sekuntia 2 minuuttia, 25 sekuntia

Seuraava
Kultainen noutaja ei ota pillereitään!
02:19

Elää
00:00
08:21
02:25

Tänään kokeilin Jockey Vavovoom Sports -liivit. Se on 42,00 dollaria <- Katso, ei määrää rahaa, jonka haluat käyttää johonkin, ellet kaivaa sitä. Kyllä, voit ostaa 16,00 dollarin urheilurintaliivit Targetista, mutta niiden kanssa, jotka yleensä kaksinkertaistan, joten se on joka tapauksessa todella 32,00 dollaria. Pidän siitä, että siinä on tuuletusaukko boob -alueen alla, jotta se olisi hengittävä. Koska olen myös IBTC: n jäsen, arvostan sitä, että se on muotoillut kuppeja, joten se tarjoaa naisille paljon enemmän ympäröivää. Ja sillä on lukko takaisin - se on uusi mieluummin urheilurintaliivit viime aikoina. En pidä siitä, että se on vain saatavana mustana tai valkoisena - 2 valitettavaa värivaihtoehtoa, mikä tämä on?! Vain vinkki: Pidä huolta urheilurintaliivistä pesemällä ne lempeällä kierroksella ja ripustamalla ne sitten kuivumaan - älä heitä niitä kuivausrumpuun. Otan myös tämän epämiellyttävän blogin julkaisemaan täynnä yläosattomia kuvia paljastamaan, että aion ottaa Jillian Michaels 6 viikon kuuden pakkausvaikeuden ja aloitan tänään harjoituksensa 3 kertaa viikossa kuuden viikon ajan sekä Watford FC Paita raportin takaisin havainnot. Sanoin, että aion tehdä tämän helmikuun alussa, mutta ei koskaan tehnyt. Joten tämä on uusi aloitukseni!

Haluatko kukaan tehdä sen kanssani?

Ja viimeiseksi – kiitos vierailija Monicalle, joka napsautti tämän kuvan minusta ja hyvistä ystävistäni RNR Pasadenaa tänä viikonloppuna! Kuka tarvitsee West Ham United Paita kalliita kilpailuammattilaisia ​​valokuvaajia, kun sinulla on merkittäviä vierailijoita tällaisia ​​!!!

Ja vielä yksi vierailija tarjosi SR: tä sekä päätä, että valokuvamme on uudessa Joulupukissa merimaraton -mainoksen. Se on melko kiusallista, riippumatta siitä, kuinka viileä? En voi päättää.

KYSYMYS: Mikä on ykköseksi monet välttämättömät harjoitusvälineet?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published.