mahdollisuuksia. Monilla miehillä on eturauhassyöpä edes ymmärtämättä niiden tekevän. Onnekkaita ei myöskään tutustua tähän. Tauti kehittyy niin hitaasti, että ne ovat kuolleet ennen Yhdysvaltain Jalkapallomaajoukkue Paita syövän havaitsemista. Tämän tapahtuman mahdollisuus on pienempi, jos syöt suuria määriä kanaa ja munia, Harvardin yliopiston epidemiologit löysivät.

Yksi jokaisesta kahdesta brittiläisestä miehestä kuulee elämänsä aikana, että hänellä on syöpä, Cancer Research UK ilmoitti äskettäin. [BBC.CO.uk 19. joulukuuta 2012] Miehet ovat saavuttaneet vanhemmat ikäryhmät ja syövän havaitsemismenetelmät paranevat, joten lääkärit löytävät yhä enemmän sairauksia, mukaan lukien eturauhassyöpä. Tämä kehitys tarkoittaa, että tutkijat eivät vain tutki ruokavalion ja syövän ehkäisyn välistä suhdetta, vaan myös ruokavalion vaikutusta selviytymismahdollisuuksiin, jos sinulla on jo syöpä.

Harvardin epidemiologit ilmoittivat vuonna 2006, että kala- ja tomaattimehu tai tomaattikastike viivästytti eturauhassyövän kehitystä. [Syöpä aiheuttaa kontrollin. 2006 maaliskuu; 17 (2): 199-208.] Kuluttanut kaksi osaa viikossa vähentävät etenemismahdollisuutta 17 ja 20 prosentilla tutkijoiden mukaan.

Yksi ruoka -aine, jolla SC Braga Paita on huomattavasti vähemmän positiivinen vaikutus eturauhassyövän miesten selviytymismahdollisuuksiin, on – omituisesti – kana, toinen ryhmä Harvardilaisia. Vaikka kanalla ei todennäköisesti ole kielteisiä terveysvaikutuksia, eturauhasen strategisen urologisen tutkimuksen syöpään kerätyt tiedot osoittavat, että miehillä, joissa lääkärit olivat löytäneet eturauhassyövän, kanan suuri kulutus voi nelinkertaistaa taudin etenemisen mahdollisuuden. [Am J Clin Nutr. 2010 maaliskuu; 91 (3): 712-21]

Seuraava kuva näyttää suhteen. Neliöt edustavat miehiä, joille lääkärit ennustavat, että heillä on suuri mahdollisuus kuolla taudista. [PSA: n yli 20 nanogrammaa millilitraa kohti tai Gleason-pisteet 8-10]. Kolmiot edustavat miehiä, joilla on enemmän onnea.

Tutkijat jakoivat miehet 4 ryhmään tai kvartiiliin kanan saanninsa mukaan. Ensimmäinen kvartiili: keskimäärin 0,9 kertaa viikossa; Neljäs kvartiili: keskimäärin 5 kertaa viikossa.

Kun tutkijat kävivät läpi tietonsa, he näkivät, että syöpä kehittyi nopeammin miehillä, jotka söivät kanan ihoa lihan mukana. Tätä ei tapahtunut miehillä, jotka söivät kanaansa ilman ihoa. Joten kananrinnat ovat turvallisia, mutta rumput eivät ole.

Samat Harvardin tutkijat julkaisivat äskettäin toisen tutkimuksen tulokset, jotka osoittavat selvästi, että ruokavalio, joka sisältää suuren määrän munia, ei ehkä sovellu vanhemmille miehille. [Syöpä Prev Res (Phila). 2011 joulukuu; 4 (12): 2110-21.] Tällä kertaa epidemiologit käyttivät tietoja yli kolmesta tuhannesta eturauhassyövän miehestä, jotka osallistuivat terveydenhuollon ammattilaisten seurantatutkimukseen. Tutkijat yrittivät luoda suhteen ruokavalion ja kuoleman välillä.

Alla oleva taulukko tulee tästä tutkimuksesta. Mielenkiintoista on, että punainen liha ei huonontunut miesten mahdollisuuksia. Aivan taulukon alaosassa voit nähdä tärkeimmän suhteen, jonka tutkijat paljastivat. Korkea kokonaisten munien saanti, mukaan lukien keltuainen, kaksinkertaisti eturauhassyövän miehet. ‘Korkea’ tarkoittaa yli 2,5 munaa viikossa.

“Vaikka tuloksemme ovat uusia ja tarvitaan uusia suuria mahdollisia tutkimuksia, varovaisuus munan saanteissa voi olla perusteltua aikuisille miehille”, tutkijat päättävät.

Olemme tietysti vain tyhmiä ja tietämättömiä toimittajia, joten sinun pitäisi ottaa alla oleva tulkinta ripauksella natriumkloridia. Olemme kirjoittaneet useita kertoja tutkimuksista, joissa on löydetty suhde taudin ja munankeltuaisten välillä. Kanat varastoivat rasvaa munankeltuaisissa. Jos syöt kanaa, jolla on iho päällä, kulutat ihonalaisia rasvaa. Rasva taas.

Voi olla, että kanavarastoja munankeltuaisissa ja kehon rasvassa olevat aineet, jotka eivät ole hyviä ihmisille. Meillä on hiipivä epäily siitä, että kuluttajat maksavat roskasta, jonka ihmiskunta polttaa planeettamme ekosysteemiä.

Muna-, punainen liha ja siipikarjan saanti ja tappavan eturauhassyövän riski eturauhasen spesifisessä antigeenin aikakaudessa: esiintyvyys ja esiintyvyys ja
eloonjääminen
Erin L. Richman1,2,3, Stacey A. Kenfield1,4, Meir J. Stampfer1,2,4, Edward L.

Abstrakti

Punainen ja jalostettu liha voi lisätä edenneen eturauhassyövän riskiä. Tiedot post-diagnostiikasta
Ruokavalio ja eturauhassyöpä ovat harvoja, mutta siipikarjan jälkeinen sauma siipikarjan ja munien kanssa voi
Lisää sairauden etenemisriskiä. Siksi tutkimme tulevaisuudessa kokonais-, käsittelemättömiä ja
jalostettu punainen liha, siipikarja ja munat suhteessa tappavan eturauhassyövän riskiin (esim. Miehet ilman
Syöpä lähtötilanteessa, jolla kehittyi Olympique Marseille Paita kaukaiset elinmetastaasit tai kuoli eturauhassyöpään aikana
Seuranta) 27 60 miestä seurasi vuosina 1994–2008. Suoritimme myös vain tapauksen
Selviytymisanalyysi näiden elintarvikkeiden diagnostisen kulutuksen ja tappavan eturauhasen riskin tutkimiseksi
syöpä 3 127 miehen keskuudessaItenäisesti diagnosoitu ei-metastaattinen eturauhassyöpä
seuranta. Esiintymisanalyysissä havaitsimme 199 tapahtumaa 306 715 henkilövuoden aikana. Miehet
joka kulutti vähintään 2,5 munaa viikossa 81% lisääntynyt tappavan eturauhassyövän riski
Verrattuna miehiin, jotka käyttivät alle 0,5 munaa viikossa (HR: 1,81; 95%: n luottamusväli
(CI): 1,13, 2,89; P-trendi: 0,01). Vain tapauksissa selviytymisanalyysissä havaitsimme 123 tapahtumaa aikana
19 354 henkilövuotta. Oli ehdottavia, mutta ei tilastollisesti merkitseviä, positiivisia assosiaatioita
Post-diagnostisen siipikarjan välillä (HR ≥3,5 vs. <1,5 annosta viikossa: 1,69; 95%CI: 0,96, 2,99; PTREND: 0,07) ja postidiagnostiikan jalostettua punaista lihaa (HR ≥3 vs. <0,5 annosta viikossa: 1,45; 95%CI: 0,73, 2,87; P-trendi: 0,08) ja paikallisen eturauhassyövän etenemisriski tappavaksi tauti. Yhteenvetona voidaan todeta, että munien kulutus voi lisätä tappavan muodon kehittymisen riskiä Terveiden miesten eturauhassyöpä. Lue koko tutkimus ...

Leave a Reply

Your email address will not be published.