American Media Inc. -nimet Chris Lockwood, Mike Carlson, sekä Allan Donnelly johtaville toimitukselle Fyysisen kunto -tittelin harrastajaryhmässä

Woodland Hills, Kalifornia. Muscle Mass & Fitnessin, Flex sekä lihasmassan ja fyysisen kuntoilun henkilöt, jotka raportoivat Laya Clarkille sekä Chris Scardinolle, Amin harrastajaryhmän varapuheenjohtajaryhmän ja toimitusjohtajaksi. Ryhmään kuuluvat nämä kolme julkaisua, heidän verkkosivustonsa, herra Olympia, samoin kuin muut siihen liittyvät tapahtumat ja tuotemerkkipidennykset.

Ilmoituksen antamisessa herra Pecker sanoi: “Yhtenä viikkoaan Laya Clarkin ja Chris Scardinon nimeämisen jälkeen harrastajaryhmämme johtamiseksi, olemme suorittaneet joukkueemme tuomalla Chris Lockwoodin Muscle Mass -toimittajana River Plate Paita päätoimittajana. & Fyysinen kunto Mike Carlsonin kanssa hänen ykköseksi ja mainostaen Allan Donnellyä Flexin päätoimittajaksi. Tämä tarjoaa meille kaiken tyyppisen julkaisun eniten ajattelevan, arvovaltaisen toimituksellisen henkilöstön, joka kohdistuu suuriin fyysisten kunto -harrastajien kanssa.

Herra Clark sanoi: “Chris on yksi maailman tietoisimmista kirjailijoista fyysisen kunnon sekä ravitsemuksen aiheesta sekä hänen näkemyksensä lihasmassasta ja fyysisestä kuntosta tekevät siitä päälähteen huippuluokan kannalta Tietoja näillä alueilla. Mike Carlsonin päätoimittajana meillä on nyt kaksi markkinoiden halutuimpia toimituksellisia kykyjä yhdessä yhdessä lehdessä.

Herra Scardino lisäsi, “Allanin vanhempi toimittaja, Allan osoitti meille olevansa valmistautunut isompiin ja paljon parempia asioita. Flex on aina ollut hardcore -kehonrakennuksen naapuruston ääni, samoin kuin Allan tarjoaa tämän äänen korkeamman resonanssin kuin koskaan.

Herra Lockwoodilla on M.S. urheilutieteessä sekä hankkimalla hänen tohtorin tutkinnon Oklahoman yliopistosta liikuntafysiologiasta. Hän on osallistunut lihasmassan ja fyysisen kuntoiluun, koska vuonna 1998 on samoin kuin toiminut johtotehtävissä tai toiminut asiantuntijana monille urheiluravitsemusliiketoiminnalle, mukaan lukien GNC ja Weider -ravitsemus. Mike Carlson monet äskettäin esittelivät ja toimivat aito taistelijan Borussia Dortmund Paita päätoimittajana, joka on yksi ensimmäisistä lehdistä, jotka tunnustavat MMA-räjähdyksen, samoin kuin GNC-julkaisujen Cruz Azul Paita vanhempi toimittaja tulee aktiiviseksi ja fyysisesti . Herra Donnelly on ollut Flexin kanssa, koska vuosi 2006 sekä miesten fyysisen kunto sekä Muscle Mass & Fitness -kirjailija oli toimittaja.

Herra Clark totesi, että hän ja herra Scardino ovat tällä hetkellä Selaa päätoimittajalle Muscle Mass & Fyysisen kunto-olosuhteissa, jotka raportoivat herra Lockwoodille. Yhdessä lihasmassa ja kunto, joustavuus sekä M&F hänen tavoittavat yli 8 miljoonaa kävijää kuukaudessa. Ne ovat johtavia nimikkeitä suurille fyysisille kuntoilijöille ja kehonrakentajille.

Leave a Reply

Your email address will not be published.