Holiday Idea#1: Pidä aina paljon valkoviiniä käsillä, joten jos unohdat jonkun luettelossasi (tai saat yllätyslahjan), voit vain jakaa yhden valtavassa kokoelmassa. Parempi varastossa ASAP! Itse asiassa tämä ajatus soveltuu vuoden kierrokseen …

Lomaidea #2: Jos matkustat, älä kääri lahjoja, ennen Flamengo Paita kuin pääset määränpäähän, koska TSA saattaa haluta kääriä ne, aivan kuten he purkavat sinut alastomalla skannerillaan.
Viimeisimmät videot

Kasvonaamio juoksua tai kävelyä ulkona vinkkejä
Kasvonaamarin ideat juoksemiseen tai kävelemiseen ulkona Coronavirus -puhkeamisen aikana. Onko sinun käytettävä kasvonaamaria ja parhaita vaihtoehtoja juoksijoille.

Lisää videoita

0 sekuntia 7 minuuttia, 15 sekuntia

Seuraava
Kultainen noutaja ei ota pillereitään!
02:19

Elää
00:00
08:21
07:15

Mikä johtaa minut…

Lomaidea #3: Jos kieltäydyt alastomasta skannerista ja valitset tuntuvan pat -alas – pyydä vastakkaisen sukupuolen TSA: n työntekijää tai houkuttelevinta henkilöä, jonka näet rivissä – koska jonkun on saatava nautinto halventavasta kokemuksesta!

Lomaidea #4: Marzipan -sika on kasvissyöjä. Karkea, mutta kasvissyöjä.

Hauska tosiasia: Se on perinne Saksassa, Norjassa ja Tanskassa, jotta marsipania siot antavat lahjaksi tai sukelleksi. Eintracht Frankfurt Paita Se symboloi onnea ja menestyvää uutta vuotta! (lähde)

Sain tämän CostPlus World Marketilla, jos olet kiinnostunut

Lomaidea #5: Älä saa lahjoja itsellesi. (Olen erittäin huono tässä …)

Lomaidea #6: Jos Ben kertoo sinulle, että “niin ja niin rakastaa Nutellaa ja meidän on saatava heille teollisuuskokoinen purkki jouluksi”, älä usko häntä.

Koska hän avaa sen, kun et katso.

Ja levitä se sconelle…

Ja voimasi ovat Sveitsin Jalkapallomaajoukkue Paita hyödyttömiä Nutellaa vastaan.

Lomaidea #7: Jäädytetyn kasvislasagnan asettaminen lautaselle, jossa on salaatti ja peruna, tekee nopean ja herkullisen aterian tämän erittäin kiireisen kauden aikana.

Lomaidea #8: Älä huolestu, jos sinulla ei ole aikaa miettiä luovia seguja esittelemään iltapäivän välipaloja liikkeellä …

Onko sinulla lomaideoita, jotka unohdin?

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Leave a Reply

Your email address will not be published.