, olkoon todellinen – riippumatta siitä, kuinka paljon tahdonvoimaa sinulla voi olla, saada (ja pysyä!) Motivoituna saavuttamaan tavoitteesi voi olla haastavaa. Ja se voi olla erityisen totta, kun se koskee terveys- ja kuntotavoitteidesi saavuttamista.

Tavoittaa yksi tavoite kerrallaan

Yritetään puuttua liian lukuisiin tavoitteisiin kerralla on resepti ylikuormitukselle – eikä mikään tappaa motivaatiota nopeammin kuin ylikuormitus. Siksi, jos haluat saada ja pysyä, motivoituneena kuntotavoitteisiisi vuonna 2020, on välttämätöntä ottaa se askel kerrallaan.

“Tule tammikuussa 2020, aikoo tehdä pieniä muutoksia ajan myötä, ja (melkein) koskaan rikkoa toimintamallia uudelleen”, sanoo Bart Wolbers, tutkija ja päätieteellinen kirjailija Alexfergus.com -sivustossa, sivustossa, joka tutkii eri terveyden tieteellistä pätevyyttä interventiot. “Joten sen sijaan, että ajattelisit, että voit syödä vihanneksia 3 ateriaa päivässä, leikata kaikki sooda, harjoitella Cruz Azul Paita 4 kertaa viikossa, mennä nukkumaan aikaisin ja enemmän, on parempi keskittyä vain soodaan tammikuussa.”

Kaventaa keskittymäsi yhteen, hallittavissa olevaan tavoitteeseen – ja jatka työskentelyä siinä, kunnes siitä tulee tapana. Kun saavutat ensimmäisen tavoitteen onnistuneesti, se antaa sinulle hyvän motivaation lisäyksen, jota voit sitten käyttää seuraavan tavoitteen saavuttamiseen luettelossasi.

“Tämän menetelmän avulla elämäsi ei ehkä muutu paljon yhden tai kahden kuukauden aikana- mutta se on täysin erilainen yhden tai kahden vuoden aikana”, Wolbers sanoo.

Käytä vastuuvelvollisuutta motivaatiosi lisäämään

Sinulla voi olla kaikki motivaatiota lyödä AM -harjoitustasi, kun pääsi osuu tyynyyn yöllä – mutta kun hälytys sammuu kello 6.00, saatat löytää siitä puutteen. Siellä vastuuvelvollisuus tulee sisään. Se voi tuntua paljon yksinkertaisemmalta pysyä motivoituneena, jos sinulla on jotain tai joku pitää sinut vastuussa kuntotavoitteidesi saavuttamisesta.

“Kuntokaveri tai ryhmä Gremio Paita voi auttaa pitämään sinut vastuullisena ja pysymään motivoituneena”, sanoo RDN Danielle Allen, LDN, joka johtaa ravitsemuskonsultointiyrityksen lounaslaatikon ravitsemusta.

Onko sinulla vaikeuksia nousta AM -harjoitteluihisi? Suunnittele tavata ystävä kuntosalilla; On paljon yksinkertaisempaa kerätä motivaatio nousta sängystä aamulla, jos Aston Villa FC Paita tiedät, että joku odottaa sinua. Kerrotko itsellesi, että osut kuntoluokkaan matkalla töistä – vain ajaa suoraan studion ohi ja suoraan sohvallesi? Käytä ClassPass -kaltaista kunto -sovellusta, joka veloittaa sinut, jos peruutat luokan myöhään; Tietäen, että menetät ansaitun käteisvarojen, voi olla vain motivoiva potku, jotta sinun on tehtävä kuntoluokista säännöllinen osa työmatkaa.

Asia on, että ulkoisen vastuuvelvollisuuden pitäminen voi auttaa pitämään motivaatiosi korkealla – ja auttaa sinua jatkamaan kuntotavoitteesi saavuttamista koko vuoden 2020 ajan.

Astu kunto -mukavuusalueen ulkopuolelle – ja pysy siellä

Kun teet saman harjoituksen päivä päivältä, olet todennäköisesti kyllästynyt, mikä voi säilyttää motivaatiosi. Siksi, jos haluat pysyä motivoituneena vuonna 2020, sinun on astuttava kunto -mukavuusvyöhykkeen ulkopuolelle. Oletko juoksija, mutta olet kuollut kokeilla salsa -luokkaa? Vaihda juoksukengät pois tanssikengistä. Oletko säännöllinen CrossFit, mutta olet ajatellut kokeilla jotain hieman vähemmän hillittympää? Valitse voimakkuus ja tarkista hidas virtausjooga -luokka.

Muista vain, että uuden kunto -rutiinin heilahtelu todella vie aikaa – niin varmista, että annat itsellesi aikaa ja tilaa todella alkaa ilahduttaa uutta toimintaa.

“Kokeile jotain uutta ja kokeile sitä paljon useammin kuin kerran”, sanoo Terri Dreger, vain naisten vain naisten nyrkkeily- ja potkurin kuntosalin brändikehityksen johtaja ja 30 minuutin minuutin osuma. ”Ensimmäinen kerta, kun kokeilet mitä tahansa uutta pyrkimystä voi olla hankala ja vieras. . . Mutta usein tarvitset paljon enemmän kuin vain yhden yrityksen saada koko kokemus. Anna sille toinen laukaus! Sitoudu viikossa tai [ainakin muutama] uuden harjoituksen istunto. ”

Jos kokeilet sitä muutaman kerran ja huomaat, että se ei ole sinulle, haittaa ei ole tehty; Ainakin uutuus toimi lyhytaikaisena motivaationa saada sinut treenaamaan ja kokeilemaan uusia asioita. Ja jos sinulla on uskomaton aika? Sitten sinulla on uusi harjoitus, joka pitää sinut motivoituneena ympäri vuoden!

Nämä tiedot on tarkoitettu vain koulutustarkoituksiin, eikä sitä ole tarkoitettu lääketieteellisen diagnoosin tai hoidon korvaamiseksi. Sinun ei pitäisi käyttää näitä tietoja diagnosoida tai hoitaa terveysongelmia tai ehtoja. Tarkista aina lääkäriltäsi ennen ruokavalion vaihtamista, nukkumistottumuksesi muuttamista, lisäravinteiden ottamista tai uuden kunto -rutiinin aloittamista.

Deanna Debara

Deanna Debara on Portlandissa sijaitseva freelance -kirjoittaja, OR. Hän kattaa laajan valikoiman hyvinvointiaiheita, mukaan lukien kunto, ravitsemus, suhteet ja mielenterveys. Hänen työnsä on esiintynyt greatistillä, miesten terveydessä, raivoissaan, korjauksessa, siitä, mikä on hyvä vitamiinin shoppe ja paljon muuta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.