, Alkalisoi tiesi hyvään terveyteen
Kansalaistoimittaja Dr. David Jockers

Ihmisen sisäistä ekosysteemiä stabiloivat useilla erilaisilla puskurointijärjestelmillä, jotka pitävät kehon toimimaan korkealla tasolla mahdollisimman pitkään. Yksi näistä puskurointijärjestelmistä on PH. Verenkiertomme tulisi olla hieman alkalinen 7,365: ssä. Jos se nousee tai putoaa yhden tai kaksi kymmenesosaa SL Benfica Paita pH -yksiköstä, se on katastrofaalinen ja mahdollisesti tappava keholle. PH -tasapainon ylläpitäminen asianmukaisen ruokavalion ja elämäntavan avulla on yksi kriittisimmistä työkaluista terveyden optimoimiseksi.

Keholla on sekä lyhytaikaisia että pitkäaikaisia tekniikoita veren pH: n puskurointiin. Lyhyellä aikavälillä munuaiset huuhtelevat happamia jätteitä ja hengitysnopeus kasvaa pumppaamaan alkalisoivampaa happea järjestelmään ja happamaa kehitystä hiilidioksidia järjestelmästä. Jos veren pH: sta tulee liian happama kroonisen ajanjakson ajan, se kääntyy eri kudoksiin stabiloimaan pH: n. Keho erittyy luonnollisesti alkaliinista mineraaleista, kuten kalsiumista luista ja hampaistamme. Magnesium on otettu verisuonista, kalium neuromuskulaarisesta järjestelmästämme ja natriumista nivelistämme. Jos näitä mineraaleja ei korvata, kudokset ovat heikkoja ja rappeutuvat nopeasti.

Kehomme primaarisia alkalisoivia elementtejä ovat kalsium, magnesium, natrium, kalium, C -vitamiini, seleeni, happi, sinkki ja erilaiset B -vitamiinit. Näiden välttämättömien ravintoaineiden parhaat lähteet ovat tuoreita orgaanisesti kasvatettuja hedelmiä ja vihanneksia, omenasiideri etikkaa, tiettyjä pähkinöitä ja siemeniä sekä luonnollisia vaaleanpunaisia suoloja.

Paljon happamia kehittyneitä ruokia ovat sokerit, jyvät, vilja-syötetyt liha- ja maitotuotteet, kahvi ja kaikenlaiset jalostetut elintarvikkeet. Ehkä kaikkien pahin syyllinen on sooda. Soda on täynnä sokeria, ihmisen tekemiä makeutusaineita, säilöntäaineita FC Utrecht Paita ja fosforihappoa. Nämä kaikki ovat erittäin happamia kehittyviä aineita. Soda -toimenpiteet pH: lla noin 3: ssa tämä voimakkaasti kuivaa kehon, koska vettä Kamerunin Jalkapallomaajoukkue Paita tarvitaan kaiken happaman jätteen vieroittamiseksi.

Kun henkilö syö liian paljon happoa kehittää ruokia pitkän ajanjakson ajan, kehon puuttuu alkalisiin kehittyviin elementteihin ja ruuansulatusjärjestelmä heikentyy. Ruoka pilkotaan sitten riittämättömästi ja limakalvo erittyy suolistoon suojautuakseen. Krooniset olosuhteet voivat aiheuttaa limakalvojen kovettumisen tuottaen limakalvoa, joka heikentää ruoan imeytymistä. Tämä plakin muodostuminen sijoittuu paksusuolen seiniin ja siitä tulee loisten ja muiden epäystävällisten organismien kasvualusta

Loiset, kuten madot, sieni -hiiva ja antagonistiset bakteerit, varastavat arvokkaita ravintoaineita ja erittävät toksiineja ja happamia bittejä takaisin verenkiertoon. Tämä moninkertaistaa järjestelmän suhteellisen happamuuden ja vähentää syvästi energiaamme ja immuniteettiamme. Tämä laukaisee myös äärimmäisen rasituksen suurille elimille, jotka kuluttavat niitä elämää värjäytymistä entsyymeistä ja ravintoaineista taistelussa veren pH: n ylläpitämiseksi. Tämä kehon stressin hyökkäys johtaa lopulta sairauteen ja kuolemaan.

Onneksi kehomme tuotettiin uskomattomalla kyvyllä parantaa ja palauttaa itsensä. Jos aloitamme toimenpiteillä siirtyäksesi takaisin tasapainoon, kehomme reagoi ja parantamme dramaattisesti terveyttämme.

Aloita alkalointi nyt näillä 7 yksinkertaisella vinkillä:
1.Joho 1/2 – 1 gallonaa puhdasta, puhdistettua vettä päivittäin
2.Väytä tuoretta sitruunaa veteen
3. Käytä omenasiideri etikkaa salaattikastikkeen tai muiden etikan sijasta
4. Käytä vaaleanpunaisia suoloja (kuten Himalajan suolaa) muiden suolojen sijasta.
5.Käytä oregano, tilli, korianteri, persilja, rosmariini ja fenkol
6.Marta vihreä juoma joka päivä
7.Ry syömään 75% raa’ita alkaleja kehittää ruokia

Leave a Reply

Your email address will not be published.