päivitys 2. kesäkuuta 2017 – NYYSAC hylkäsi tänään Anthony Johnsonin kurinpidollisen valituksen Flamengo Paita Cormieria vastaan. On syytä huomata, että he ovat uudistaneet arvioitaan sääntöihin Cormier -tapauksen jälkeen.

NYSAC: n koko kirje, joka hylkää Johnsonin pyynnön, löytyy täältä (Marc Raimondin kohteliaisuus)

______________________________________________

Tänä aamuna Daniel Cormierin arvioinnin aikana syntyi joitain kiistoja UFC: n kevyen raskaansarjan mestaruuden puolustamisesta UFC 210: llä.

New York määrittelee urheilukorvauksen, jota käytettiin varhaisessa vaiheessa INS -särky, joka päättyy klo 11.00. Kun minuutteja oli jäljellä, Cormier osui vaa’alle, riisuttiin paljaiksi ja painoi 1,2 kiloa rajan yli.

New York määrittelee urheilun korvausmääräykset, jotka eivät anna kilpailijan arvioida otsikko -otteiden rajan yli 212.4 (c) huomauttaen, että ”mestaruusotteluissa osallistujien on arvioitava eniten kuin asianmukaiselle painoluokkalle Valencia Paita mahdollinen enimmäispaino”.

Säännöt ovat hiljaa siitä, voidaanko toinen mahdollisuus taistella taistelijoille, jotka ensin kaipaavat painoa sääntöjen kanssa, joissa todetaan vain, että “kaikkien seremonioiden punnitsemisen ajankohta ja sijainnit ovat komission määrittämiä”. Hetkiä myöhemmin Cormier punnitsi uudelleen. Ottaen huomioon sääntelyn hiljaisuus sekä edellä oleva sanamuoto, joka mahdollistaa toisen arvioinnin, on todennäköisesti kompensointikysymys, joten todennäköisesti ei ole vielä kiistoja. Lisäksi NYYSAC: lla on ”punnitse menettely” -tiedotteessa, samoin kuin vaikka se viittaa nyrkkeilyyn ja ei MMA: hon, River Plate Paita se lukee nimikkeen ottelun mukaisesti –

”Jos nyrkkeilijä ei ole nyrkkeilijä, nyrkkeilijä ei ole sopimuksen painon alapuolella tai sen alapuolella, kun hän pääsee asteikolla virallisessa punnituksessa, nyrkkeilijä tarjotaan jopa kaksi tuntia yrittääkseen tehdä sopimuksen. ”

Kyselystä oli, että Cormier painoi toisen kerran pudottaen 1,2 kiloa noin kahdessa minuutissa. Vaikka tämä voidaan selittää ehkä jotain nopean suolen liikkeen kaltaista, se voidaan selittää myös pyyhkeeseen nojaamalla Cormieria arvioinnin aikana antamalla muutaman hänen painostaan kiinnostaa muita.

(Kuvakaappaus MMAFighting Streamin kautta)

Sääntöjen rikkomus, joka todennäköisesti tapahtui, on kuitenkin s. 212.4 (a), joka tarvitsee arviointia tapahtuvan “vastustajansa olemassaolossa”. Cormierin vastustajaa ei ollut läsnä tällä hetkellä, kun hän punnitsi (mutta oli läheisyydessä, kun hän punnitsi hetkiä sen jälkeen).

Syynä tähän vaatimukseen on, että vastustaja voi puhua, kun tämän kiistan kaltaiset ongelmat syntyvät.

New Yorkissa on myös omituisesti muotoiltu kielto nopealle äärimmäiselle painonleikkaukselle, vaikka omituisesti tämä laukaisee vasta 24 tuntia ennen ottelua (kun taistelijat ovat painonnut), joten tätä sääntöä ei loukattu. Se on asetettu s. 208.14 määräykset sekä luetaan – noudattaa –

”Yksikään asiantuntija -nyrkkeilijä tai asiantuntija -sekoitettu taistelulajien taiteilija ei osallistu minkään tyyppiseen kilpailuun tai näyttelyyn, joka noudattaa yhden prosentin painon painon painoa 24 tunnin kuluessa ennen tällaista kilpailua tai näyttelyä, ellei komission toisin sallinut. Taistelija voidaan hylätä osallistumisesta otteluun tai näyttelyyn, jos tarkastuslääkärin asiantuntija -lääketieteellisessä näkökulmassa olisi vaarallista, että taistelija olisi ottelussa tai näyttelyssä kuivumisen tai äärimmäisen painonpudotuksen löytämisen vuoksi. ”

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Cormier arvioi Rogunessissa ajoissa uudistetut menettelyt New Yorkissa 26, 2017 “New Yorkin taisteluurheilulaki”
Tervetuloa MMA Insiders KuunersApril 17, 2017
Lailliset näkökohdat Chris Weidmanin vetoomuksessa 10, 2017 1 kommentin kanssa

Leave a Reply

Your email address will not be published.