MMA: n laillisuuden hajottaminen Kanadassa maakunnan perusteella on mielenkiintoinen harjoitus, kun otetaan huomioon epätavalliset lainsäädännölliset tilkkutävät erilaiset maakunnat yhdessä yrittäen kiertää rikoslain pre-Bill S-209 -versiota.

Tänään käsittelen MMA: n, sekä ammattilaisten että amatöörien laillisuutta Nova Scotiassa.

Kuten tämän blogin lukijat tietävät, lähtökohta on rikoslain 83 §, joka tekee MMA: sta laittoman, ellei asianmukaista maakunnan kehystä ole.

83 §: n 2 momentin d alakohta antaa maakunnille Villarreal CF Paita kyvyn luoda Inter Milan Paita palkkioita MMA: n sääntelemiseksi, eikä se näytä rajoittuvan ammatilliseen MMA: han. Se antaa maakunnalle kyvyn luoda ”urheilullinen hallitus, komissio tai vastaava elin” MMA: n sääntelemiseksi niin kauan kuin elimistö on ”perustaa maakunnan lainsäätäjän valtuudet tai alaisuudessa maakunnan urheilun valvontaa varten”.

Joten mitä meillä on Nova Scotiassa? MMA siellä, sellaisena kuin se tällä hetkellä seisoo, saa sen laillisen aseman nyrkkeilyviranomaislain nojalla. Tämä laki loi Nova Scotian nyrkkeilyviranomaisen, jonka tehtävänä oli “valvoa ja säännellä nyrkkeilyä maakunnassa”.

Tässä on mielenkiintoista. Nyrkkeily on määritelty “ammattimaisiksi nyrkkeilykilpailuiksi tai näyttelyiksi, mukaan lukien sellainen kotiviihde, johon sisältyy nyrkkien käyttö, kuten viranomaisen nyrkkeily on, mutta se ei sisällä amatööri nyrkkeilyä, ellei asiayhteys edellyttää”

Joten, jos urheilulajilla on ”nyrkkien käyttö” ja NSBA: n nyrkkeily on nyrkkeily, niin se on nyrkkeily. NSBA saa lain 10 §: n l alakohdan nojalla auktoriteettia “tehdä politiikat, jotka tunnistavat, mikä kotiviihde tai nyrkkien käyttö on nyrkkeilyä”, on nyrkkeily ”

Kaivaamalla määräyksiä, NSBA on omaksunut ”taisteluurheilun” nyrkkeilynä ja tarjonnut seuraavan määritelmän taisteluurheiluun:

(2) Näissä säännöksissä ”Combat Sport” tarkoittaa urheilua, joka sisältää koko vartalon kontaktin kilpailijoiden välillä, jossa kilpailija käyttää nyrkkiä, olipa se avoin tai suljettu tai nyrkillä pidettävä ase, ja se sisältää, mutta ei rajoitu seuraavaan itsepuolustuslajit:

(a) potkunyrkkeily;

(b) ampumataistelu;

c) karate;

(d) Tae Kwon do;

e) Jujitsu.

Mielenkiintoista on, että vaikka yksittäisistä taistelulajeista keskustellaan MMA: sta. Tämä voi olla ongelma, mutta argumentti olisi, että luettelo ei ole tyhjentävä ja MMA on selvästi urheilu, joka sisältää koko kehon kontaktin kilpailijoiden välillä, jossa kilpailija käyttää nyrkkiä “. Toisin sanoen, ei ole mitään syytä, miksi MMA: ta ei pitäisi nimenomaisesti nimetä.

Ehkä monia huomionarvoisia, taistelua “nyrkissä pidetyn aseen kanssa” pidetään Nova Scotiassa nyrkkeilynä ja ilmeisesti laillisena lainsäädännön nojalla, kuka tiesi?

Toinen ongelma tässä on, että politiikat jatkavat laillisen nyrkkeilyn ohjeiden laatimista. Vaikka MMA: ta voidaan teknisesti pitää nyrkkeilynä Nova Scotia -laissa, kaikki urheilun ohjeet koskevat säännöt puhuvat puhtaasta nyrkkeilystä, Jalkapallo Paita kuten vaatimuksista, joita ottelu tapahtuu renkaassa, jossa on vähintään 8 unssikäsinettä, laskee alaspäin nyrkkeilijät, virheet, kuten polvien käyttäminen, vastustajan ja Wereslingin pitäminen. Joten MMA on laillinen, mutta todellisen nyrkkeilyn ohjeet koskevat.

Siirtyminen näistä ongelmista ja hyväksymme, että MMA on taisteluurheilu (säännellyistä sääntöistä huolimatta) pääsemme seuraavaan esteeseen.

Ero ammatillisen vs. amatöörin välillä tulee tärkeä. Nyrkkeilyviranomaislaki valtuuttaa komission sääntelemään ”ammatillisia nyrkkeilykilpailuja tai näyttelyitä … mutta ei sisälly amatööri nyrkkeilyä, ellei konteksti edellytä”.

Tämä tarkoittaa, että NSBA: lla on selvästi valtuudet säännellä ammatillista taisteluurheilua. Lain 15 § jatkaa NSBA: n mahdollisuuden tehdä amatööri -nyrkkeilyyn liittyviä käytäntöjä. Ainoa amatööri-nyrkkeilypolitiikkojen ainoa osa Pro-Am-kortteja, jotka vaativat tällaisten otteluiden toteuttamista Kanadan amatööri-nyrkkeilyyhdistyksessä. Koska CABA ei säätele MMA -amatööri MMA: ta, on ilmeisesti laillisesti rajojen ulkopuolella Nova Scotiassa.

Joten lyhyesti sanottuna, Pro MMA näyttää olevan laillinen, mutta nyrkkeilyn ohjeet sovelletaan, Amma ei ole laillinen, mutta miekkataistelu ja muut ammatilliset taistelut “nyrkissä pidetyn aseen kanssa” vaikuttavat ok. Kaksintaistelu ketään?

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Nova Scotian ongelmat … 19. helmikuuta 2014 “Amatööri MMA Law”
“Kotisen lisensointi” -vaatimukset ja MMA Fighter Mobility RightsAugust 27, 2013in “Ontarion yleisurheilun komissaari”
Hallituksen Overlook asettaa Nova Scotian “ei hyvässä asemassa” Boxing CommissionsAugust -yhdistyksen kanssa 11, 2017 1 Kommentin kanssa

Leave a Reply

Your email address will not be published.