kadottaaksesi kehon rasvan nopeasti, et voi keskittyä vain kalorien saannin ja makroravinteiden suhteisiin. Sinun on suunniteltava ateriat, jotta voit päättää, mitä sinun on syödä ja milloin. Kehon rasvan menettämiseksi nopeasti sinun on kuluttava hiilihydraatteja, rasvoja ja proteiineja suhteissa, jotka ovat parasta rasvan polttamiseen. On myös tärkeää, että syöt näitä ruokia tietyllä tavalla. 12 ihanteellista ruokaa, jotka polttavat rasvaa nopeasti

Hyvin luotu ravitsemussuunnitelma on välttämätön jokaiselle henkilölle, joka pyrkii aloittamaan painonpudotuksen tai lihasten rakentamisohjelman.

Päivittäin kuluttamasi elintarvikkeet vaikuttavat kuntotuloihisi jopa paljon enemmän kuin liikuntarutiini. Ruokavaliosi hallitsee noin seitsemänkymmentäviisi prosenttia lihasten rakentamisen tai rasvan menetyksen ohjelman tehokkuudesta.

Tässä artikkelissa näytän sinulle parhaan tavan suunnitella terveellistä ruokailusuunnitelmaa käyttämällä parhaita ruokia, jotka polttavat rasvaa nopeasti.

Seuraavassa on kuvattu kaksitoista huipputasoa, jotka polttavat rasvaa nopeasti, ja tapoja sisällyttää ne ruokavalioon.

1) Ensin rasvaa polttavien ruokien joukossa on laiha punainen liha.

Korkealaatuisen proteiinin tarjonnana laiha punainen liha auttaa kehoa rakentamaan vähärasvaisen lihaskudoksen, mikä lisää rasvan menetystä. Sinkki, B -vitamiineja ja kreatiinia, laihaa punaisia lihoja, kuten ulkofilee, avulla vartalo voi rakentaa lihaksia ja palautua paljon nopeammin harjoitusten välillä.

2) Toiseksi rasvaa polttavien ruokien luettelossa ovat ihottomat kalkkuna- ja kananrinnat.

Koska ihottomat kalkkunan ja kananrinnat koostuvat vain vähän tai ei -rasvaa ja säilöntäaineita, kun ne on ladattu proteiinilla, ne Kroatian Jalkapallomaajoukkue Paita tarjoavat välttämättömiä ravintoaineita lihaksen rakentamiseksi ja rasvan menetyksen edistämiseksi. Muista, että suurin osa kanan ja kalkkunan rasvoista sijaitsee iholla, joten on tärkeää poistaa iho ennen keittämistä ja näiden ruokien käyttämistä.

3) Kalat ja äyriäiset ovat terveellisiä osia kaikista ravitsemussuunnitelmista ja rasvaa polttavista ruokia, koska ne ovat runsaasti hyödyllisiä omega-3-rasvahappoja.

Kalat ovat olennaisesti ilmaisia tyydyttyneistä rasvoista, ja se on loistava valinta saada proteiini, jota tarvitaan lihaksen kehitykseen ja rasvanpolttamiseen.

4) Rasvan ilmaisena ruoana munavalkuaisten olisi varmasti pitänyt mainita yhtenä ruokia, jotka polttavat rasvaa nopeasti.

Korkealaatuiselle proteiinille ei ole parempaa lähdettä kuin munavalkuaiset, ja niitä voidaan kuluttaa milloin tahansa vuorokauden aikana.

5) Koska toinen rasva on hyvin vähän rasvaa, rasvaton maito on loistava valinta proteiinille, joka koostuu kahdeksasta grammasta kuppia kohti.

Tieteellisesti on todistettu, että kalsium edistää rasvanpolttoa ja vähärasvaiset maitotuotteet on ladattu kalsiumilla. Uskommaito on myös runsaasti kaseiinissa, hitaasti metaboloidussa proteiinissa, joka hallitsee nälkää.

6) Märärasvainen raejuusto on toinen ruoasta, jotka polttavat rasvaa nopeasti.

Nurkojuusto koostuu samoista mineraaleista ja vitamiineista, jotka sisältyvät rasvaton maitoon, mutta niiden proteiinia kohden on jopa neljä kertaa enemmän. Samoin kuin rasvaton maito, raejuusto koostuu kaseiinista, proteiinista, joka edistää kylläisyyttä.

7) Vaikka monet ihmiset pitävät heraproteiinia lisäravinteena, pidän sitä yhtenä ruoasta, jotka polttavat rasvaa nopeasti, koska se tulee täysin luonnollisista lähteistä.

Heraproteiini koostuu lihasten kehityksestä ja rasvanpolttamisesta, ja se koostuu korkealaatuisimmista proteiineista, joita löydät. Heralla on nopea imeytymisaste, joten se on kulutettava heti, kun suoritat harjoituksen.

8) Vihreiden kuitujen vihannesten on oltava lähellä minkä tahansa luettelon yläosaa, jotka polttavat rasvaa nopeasti.

Vihreissä kuitumaisissa vihanneksissa on vähän kaloreita, mutta ne ovat silti täyttäviä, joten ne ovat loistava valinta, kun tarvitset tyydyttää Hugerisi kuluttamatta ei -toivottuja kaloreita. Esimerkkejä vihreistä kuitumaisista vihanneksista ovat salaatti, selleri, parsakaali, kukkakaali ja vihreät pavut, vain muutamia. Jos haluat nähdä parhaat rasvanpolttotulokset, sisällytä nämä huippuruoat, jotka polttavat rasvaa mahdollisimman paljon aterioita.

9) Kaikkien rasvanpolttojen ravitsemusuunnitelman on sisällettävä ruskea riisi, kiistatta terveellisin hiilihydraattilähde.

Ruskea ideaali on täynnä kuitua ja välttämättömiä ravintoaineita, ja se imeytyy hitaasti verenkiertoon, minkä vuoksi sitä pidetään parhaiden ruokien joukossa, jotka polttavat rasvaa nopeasti.

10) Kaurajauho on oltava osa kaikkea terveellistä ruokavaliota ottaen huomioon, että sitä pidetään yhtenä parhaimmista ruuista, jotka polttavat rasvan nopeasti.

Kaurajauho pyrkii minimoimaan huonon kolesterolin Villarreal CF Paita ja vähentämään paksusuolen syövän riskiä. Se koostuu myös parhaasta sekoituksesta proteiineja, sokereita ja rasvaa.

11) Normaalisti suunnitellessasi rasvan polttavaa ruokavaliota, sinulla on taipumus poistua hedelmistä, mutta yksi tai kolme annosta päivässä voi auttaa sinua vastustamaan paljon vaarallisempia välipaloja, jotka on täynnä perussokereita ja kaloreita.

12) Vaikka se ei ole sellainen, jota harkitset helposti, avokado on epäilemättä yksi parhaimmista ruoista, jotka polttavat rasvan nopeasti. Avokado on runsaasti tyydyttymättömiä rasvoja, sellaista, joka tukee hyvää terveyttä. Se on myös täynnä kaliumia, B -vitamiineja, E -vitamiinia ja K -vitamiinia, mikä osoittaa, että se tukee suuresti sinuaPainonpudotus ja rasvanpoltto.

12 ruokavalion pahinta ruokaa

Lähes mikä tahansa painonpudotus voi kertoa sinulle, että ruokavaliolle on hyviä ruokia ja huonoja ruokia ruokavaliolle. Kykysi laihtua riippuu kyvystä erottaa hyvät ruoat ja sisällyttää ne päivittäiseen ruokavalioon.

Ruokavalion hyvät ruuat lataavat aineenvaihduntaa, kun taas huonot ruuat kehottavat kehosi lisäämään rasvan varastointia, mikä johtaa pehmeään ja levyiseen ulkonäöön.

Ruokavalioon on 12 ruokaa, joita et saa kuluttaa, katsotaanpa kutakin niistä …

1) Ensimmäinen ruokavalion pahimmista elintarvikkeista on margariini. Se on täynnä tyhjiä kaloreita ja se on täynnä transrasvoja, mikä on pahin kulutettava rasvatyyppi. Margariini on myös osallistunut sairauksiin, kuten sydän- ja verisuonisairauksiin, korkeaan kolesteroliin ja syöpään.

2) Seuraava ruoka ruokavalion pahimpien ruokien luettelossa on valkoinen leipä; Toisin kuin vehnäleipällä, sillä on vähän ravintoarvoa. Se ei toimi kuin monimutkainen hiilihydraatti, mutta se metaboloituu samalla tavalla kuin emäksiset sokerit, jotka nostavat insuliinitasoja, mikä johtaa suurempaan rasvan varastointiin.

3) Ranskalaiset perunat ovat epäilemättä ruokavalion pahimpien elintarvikkeiden joukossa täynnä transrasvoja ja syöpää edistäviä aineita. Monet terveysasiantuntijat uskovat, että jopa satunnaisesti ranskalaisten perunoiden kulutuksella on haitallisia terveysvaikutuksia.

4) Käsitellyt juusto on seuraavaksi ruokavalion pahimmista elintarvikkeista ja rasvan menetyksestä. Pohjimmiltaan ilman ravitsemuksellista hyötyä jalostettua juustoa on täynnä suolaa, rasvaa ja tyhjiä kaloreita. Itse asiassa suurin osa jalostetuista juustovalmistajista on laillisesti velvollinen merkitsemään tuotteitaan juustotuotteeksi tai juustoruokaksi.

5) Toinen ruokavalion pahimmista ruuista, täysmaito koostuu kaksinkertaisesta rasvallisen maidon kalorista ja sillä on 3,7 prosenttia rasvaa. Rasvaton maito on paljon parempi valinta, jos yrität laihtua.

6) Ruokavalion pahimpien ruokien joukossa ovat pekonia ja makkaraa. Yhdellä pekonilla ei ole vain lähes 100 kaloria, vaan suuri osa näistä kaloreista on rasvan muodossa. Lisäksi pekonin nitraatit metaboloidaan karsinogeeneihin kehon sisällä, joten pekonia ei saa kuluttaa.

7) Evästeet ja keksejä ovat myös joitain ruokavalion pahimmista ruokia. Kummassakaan näistä välipaloista ei ole hyödyllisiä ravintoaineita, ja niiden mausteinen maku helpottaa koko pakkauksen syömistä melko nopeasti. Pohjasokereilla varustettuna nämä elintarvikkeet destabiloivat kehon verensokeritasoa ja lisäävät rasvan varastointia kehossa.

8) Sokeriset aamiaismurot ovat myös joitain ruokavalion pahimmista ruokia. Viljoissa on terveellisempiä aamiaisvaihtoehtoja, jotka ovat täysjyvätuotteita ja jotka eivät koostu sokerista. Nämä viljat on valittava sokerilla ladattuihin.

9) Maapähkinävoi koostuu paljon rasvaa ja kaloreita, minkä vuoksi se on toinen huono ruoka ruokavaliolle. On hienoa, että maapähkinävoita on satunnaisesti kevyt välipala, mutta huomaa, että kaupallisesti saatavissa olevat tuotemerkit on täynnä haitallisia lisäaineita, kuten korkean fruktoosimaissisiirappia ja hydrattuja öljyjä.

10) Ei ole yllättävää, että munkit ovat myös ruokavalion pahimpia ruokia. Vaikka on kiistatonta, Manchester City Paita että munkki on maukasta, se koostuu paljon sokeria, rasvoja ja tyhjiä kaloreita. Ei ole vaikeaa saada painoa, jos valitset yhden ruokavalion pahimmista elintarvikkeista, donitsista.

11) Saat runsaasti kaloreita syömästäsi ruoasta, joten rasvan menetyksen suunnitelman on poistettava ruokavaliosta korkeakaloriset virvoitusjuomat. Ottaen huomioon, että ne ovat täynnä sokeria ja kaloreita, heillä ei ole ravitsemusetua ja ovat yksi ruokavalion pahimmista ruokia.

12) Suuri osa jäätelön kaloreista on joko perussokereita tai tyydyttyneitä rasvoja, joten on sanomattakin selvää, että jäätelöä koskeva annos koostuu tonnista kaloreita. Asioiden pahentamiseksi paljon jäätelömerkkejä on valmistettu ihmisen tekemistä aromeista, säilöntäaineista ja muista ei-toivotuista lisäaineista, mikä osoittaa, että ne ovat joitain ruokavalion pahimpia ruokia.

Oppiaksesi tarkalleen kuinka rakentaa oikea painoharjoittelu ja ravitsemussuunnitelma, jotta sinun ei tarvitse huolehtia siitä, kuinka polttaa rasvaa ja saada lihaksia samanaikaisesti, käy osoitteessa www.musclegaintruth.com. Täällä voit oppia maksimoimaan lihaksen voitot pitäen kehosi rasvatasot hallinnassa.

Napsauta tätä Seanin täydellisestä lihasrakennusjärjestelmästä!

————————————————————————————-Tekijä: kerran hankala, muotoinen ”sosiaalinen syrjäytyminen”, Sean Nalewanyj on nyt arvostettu Rasvan menetys ja lihasten rakentamisen asiantuntija, myydyin kuntokirjailija ja menestysvalmentaja. Sean on auttanut kymmeniä tuhansia keskimääräisiä, päivittäisiä ihmisiä ympäri maailmaa polttamaan rasvaa, rakentamaan lihaksia ja pääsevät elämänsä parhaaseen muotoon. Sean on elinikäinen luonnollinen kehonrakentaja, on kirjoittanut artikkeleita kymmenille parhaimmista lihasten rakentamis- ja rasvan menetys-verkkosivustoista Internetissä, ja hänet tunnustetaan asiantuntijaviranomaiseksi lihaksen ja lihaksen rakentamisen aiheistaRasvan polttaminen nopeasti. Hän on myös 2 myydyimmän verkko-ohjelman suunnittelija:

Lihasten saamattomat järjestelmä: arvostettu luonnollinen kehonrakennusohjelma, joka kuvaa tehokkaimpia tapoja rakentaa lihaksia ja saada voimaa harjoittamalla keskimäärin vain 24 minuuttia vuorokaudessa.

Totuus rasvan polttamisesta: vihdoin paljastettu! Sean Nalewanyj puhaltaa painonpudotuksen ja ruokavalion pillereiden kannen paljastaakseen vilpittömän ja puolueettoman totuuden rasvan polttamisesta, lihasten rakentamisesta ja terveyden ja energian tasojen lisäämisestä turvallisesti ja luonnollisesti.

Leave a Reply

Your email address will not be published.