Viime viikolla, kun Kroatian Jalkapallomaajoukkue Paita selasin TopmManewsia, luin, että Edmontonin taistelukomissio ilmoitti vuoden 2013 MMA -hävittäjäksi.

Huomasin, että tämä on kirjoitettu huhtikuun Fool’s Day -julkaisussa, joten kiinin sen sumuun. Uteliaisuus sai kuitenkin parhaiten minusta, ja etsin ECSC: n verkkosivustoa nähdäkseni, jakavatko he todella vuotuiset Paris Saint-Germain Paita palkinnot ja yllätyksekseni vastaus on kyllä. Vaikka heidän verkkosivustonsa ei sano, ettei mitään tarkista huhuttu 2013 -valinta, heidän ”uutisosastonsa” korostaa ainakin yhden aiemman palkinnon. Vuoden 2011 lehdistötiedote käsittelee palkintoja seuraavissa luokissa:

Vuoden urheilija nyrkkeilyssä

Vuoden urheilija MMA: ssa

Vuoden urheilija ammattimaisessa painiissa

Lehdistötiedote huomauttaa edelleen, että “ECSC tarkistaa joka vuosi myös ehdokkaat induktiota varten ECSC: n kunniarulla joko elinikäistä saavutusta tai erinomaista urheilullista saavutusta varten.”

Urheilun suorituskyvyn huippuosaamisen tunnistamisessa ei ole mitään vikaa. En kommentoi mitään ECSC: n valinnoista. Huomionarvoista on kuitenkin se, että hallituksen sääntelyviranomainen isännöi palkintoja, jotka tunnustavat ne, jotka he säätelevät. Kuvittele, että se on lisensoitu taistelija vastustajalle, jonka hallituksen sääntelyviranomainen on pitänyt “vuoden urheilijaksi”. Jos tämä ei tarkoita sitä ainakin, se luo näkökulmastani puolueellisuudesta.

Minusta on vaikea löytää rinnakkaista tätä tilannetta, mutta se vaikuttaa samanlaiselta kuin tuomari, joka ilmoittaa vuoden lakimiehen palkinnoista tai hallituksen viininvalvontalautakunnasta, joka jakoi vuoden pubin palkinnot. Jos ilmestyisin tuomarille, joka antoi “vuoden asianajajan” kunnianosoituksen vastakkaiselle kollegalleni, minulla olisi vähän vaikeuksia poistaa kyseinen tuomari tapauksesta perustuen kohtuullisen puolueellisuuden pidättämiseen. Sääntelylaitteella ei yksinkertaisesti ole paikkaa harjoittaa tällaista toimintaa.

Urheilun sääntelemiseksi on olemassa Ajax Paita taistelevia urheilukomissioita. Ei ole tilaa hämärtää valvontalinjoja valitsemalla suosikkeja. Vaikka taisteluurheilun huippuosaamisen tunnistamiseen on aika ja paikka, hallituksen sääntelyviranomaisten ei pitäisi täyttää tällaista roolia, ellei muusta syystä kuin esiintymisiä.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Edmonton asettaa “tauon” kaikille Combat Sports Eventsoctober 2, 2022
Kielikö Edmonton tahattomasti WWE: n heidän taisteluurheilumoratoriossa? 12. joulukuuta 2017
Edmonton vetää pistokkeen Combat Sportsissa 99. joulukuuta 2017 saakka 2 kommenttia

Leave a Reply

Your email address will not be published.