Tärkeä tutkimus julkaistiin äskettäin lehden, PLOS One -sovelluksen avoimessa pääsyssä, analysoimalla traumaattisen aivovaurion vakavuuden ja anabolisen steroidien käytön välistä yhteyttä .

Tutkimuksessa nimeltään ”krooninen altistuminen androgeenisille-anabolisille steroideille pahentaa aksonaalista vaurioita sekä mikroglioosia toistuvan aivotärähdyksen kimeerien hiiren suunnittelussa”, kirjoittajat totesivat, että noin 20 prosentilla ymmärretyistä kroonisista traumaattisista enkefalopatia (CTE) -tilanteista oli aiheita Yhdisteen historia käyttää mukaan lukien androgeeniset anaboliset steroidit.

Kirjailijat kysyivät, oliko anabolisen steroidin hyödyntämisen sekä aivovaurion vakavuuden välillä sekä suoritettua tutkimusta, joka sisälsi hiiriä. Jotkut hiiristä saivat kolmen anabolisen steroidin (testosteronin, nandrolonin ja 17a-metyylitestosteronin) cocktailin, samoin kuin myöhemmin kaksi tapahtumaa, jotka laukaisivat traumaattisen aivovaurion.

Steroidien altistuneilla hiirillä oli merkittävästi pahentunut aksonaalinen vamma ja mikroglioosi johtivat kirjoittajat käärittämään, että anabolinen steroidi käyttää ”voi muuttaa neuronaalisia ja luontaisia immuunivaikutuksia concussive TBI: hen”

Jäsenyys ja abstrakti tarjotaan koko tutkimuksen koko tutkimusta, ja se toistetaan alla –

Abstrakti

Aivotärähdys on Crystal Palace FC Paita vakava terveys- ja hyvinvointi -huolenaihe. Urheilijoiden aivotärähdys on erityinen kiinnostava suhteessa aivotärähdys altistumisen altistumiseen kroonisen traumaattisen enkefalopatian (CTE) vaaraan, neurodegeneratiiviseen tilaan, joka liittyy modifioituihin kognitiivisiin ja psykiatrisiin toimintoihin sekä syvälliseen tauopatiaan. Kuitenkin paljon on Newcastle United Paita löydettävä muista näkökohdista kuin kumulatiivisesta altistumisesta, joka saattaa vaikuttaa aivotärähdyksen patogeneesiin. Noin 20% CTE-tilanteista ilmoittaa yhdisteen historiaa, mukaan lukien androgeeniset ja anaboliset steroidit (AAS). Tarkalleen, kuinka akuutti, krooninen tai historiallinen AAS -käyttö voi vaikuttaa aivojen haavoittuvuuteen aivotärähdykseen. Seurauksena tarkistimme, vaikuttaako edeltäjä AAS -altistuminen nuorilla, urospuolisilla C57BL/6 -hiirillä akuutissa käyttäytymisessä sekä neuropatologisissa vaikutuksissa kohtalaiseen traumaattiseen aivovaurioon (TBI), joka on indusoitu kimeeran (suljettu päätehostetun rotaatiokiihdytyksen) alustan (suljettu päävaikutus). Urospuoliset C57BL/6-hiiret saivat joko auto- tai Valencia Paita kolmen AAS: n (testosteroni, nandroloni ja 17a-metyylitestosteroni) sekoitettu juoma 8–16 viikon ikäisenä. Seitsemännen hoidon viikon lopussa hiirille tehtiin kaksi suljetun pään TBI- tai huijausmenettelyä, jotka sijaitsevat 24 tunnin päässä toisistaan kimeeraa hyödyntäen. Repettitiiviset TBI (RTBI) -tavat tutkittiin 7 vuorokauden ajan kudoksen keräyksen mukaisesti. AAS-hoito aiheutti odotettavissa olevat fysiologiset modifikaatiot, mukaan lukien lisääntynyt kehon paino, kiveksen surkastuminen, aggressio ja aivojen 5-HT1B-reseptorin ekspression alaregulaatio. RTBI aiheutti käyttäytymisvajeet, laajat aksonaaliset vammat sekä valkoisen aineen mikroglioosi. Vaikka AAS-hoito ei huonontunut RTBI: n jälkeisten käyttäytymismuutosten jälkeen, AAS-käsitellyt hiiret osoittivat merkittävästi aksonaalisia vammoja sekä mikroglioosia, mikä osoittaa, että AAS-altistuminen voi muuttaa hermosolujen ja luontaisia immuunivaikutuksia torjunta-aineen TBI: lle.

PÄIVITYS-Tämä artikkeli on julkaistu uudelleen sekoitettuja merialts.com-sivustossa, jossa foorumin jäsen viittaa tähän vuoden 2013 tutkimukseen, jonka mukaan pitkäaikaiset suuriannoksiset anaboliset androgeeniset steroidit voivat aiheuttaa kognitiivisia puutteita, etenkin visospatiaalisessa muistissa, vaikka se ei ole altistumista päälle trauma.

Jaa tämä:
Viserrys
Facebook

Kuten tämä:
Kuten lataaminen …

Liittyvä

Laittomat PED: n ja tiedepohjaiset suspensiot Mmajanary 27. 2014in “Doping”
Se, mitä Vitor Belfort on todistettava TRT -poikkeukseksi Nevadajanarissa 8. vuoden aikana “Nevada Battle Sports Law”
Ilmainen juridinen neuvo Anderson Silvalle – Tiistain on olemassa syystä 1. syyskuuta 2015 “Doping”

Leave a Reply

Your email address will not be published.