Hei! Tänään on vuoden toinen suosituin päiväni = kansallinen juoksupäivä !! (Kiitospäivä on tietysti UNAM Pumas Paita suositeltava numero 1). Sen lisäksi, että työskentelen yhdessä Ortholite -pohjallisten kanssa tänään jakaakseni kaltaisen juoksemiseni sekä fantastisen lahjan, joka auttaa jalkasi.

Ortholite lähetti minulle parin heidän yhdistelmäpohjaansa ‘testiajoon’. tarkoituksellinen sanaleikki. Pohjaiset on kehitetty tarjoamaan tyynyä, hengittävyyttä ja muodoltaan kaiken tyyppisiä urheilukenkiä ja saappaita.
Uusimmat videoni

Maratonin koulutuspäivä 4
Maratonin koulutuspäiväkirjapäivä 4 Tarkasta

Lisää videoita

Seuraava
4 minuutin seisova ydinharjoittelu juoksijoille
04:31

Elää
00:00
08:21
01:21

Voit ostaa parin (tai voittaa yhden alla) – kuitenkin sinulla voi olla jo ortoliittipohjaiset kengissäsi!

Voit tarkistaa ottamalla kengän mukana tulleet pohjalliset ja kääntämällä ne yli. Jos on pieniä mustia pilkkuja – se on he! Se on murentunut rengasmuru, allekirjoitus Ortholiitin tekniikkaan. Muutamilla vanhoista paristani on niitä! Ha! En edes tiennyt.

Hienoa pohjallisissa on se….

A.) Ne tarjoavat usein ylimääräisiä tai paljon parempia tyynyjä kuin kengän mukana tulevat pohjalliset.

B.) Pohjaisten muuttaminen kengissä, joita olet käyttänyt jonkin aikaa auttamaan hajun poistamista. (Hei, älä toimi kuten jalkani ovat ainoat, jotka haisevat!)

C.) Ortoliittipohjaiset ovat hengittäviä, mikä auttaa pitämään jalat viileinä. (Mikä on lisä hyödyllistä, kun menen Floridaan tänä kesänä ja tuntuu siltä, ​​että juoksin auringolla!)

Pidän siitä, että voit vaihtaa pohjalliset minkä tahansa tyyppisiksi kengiksi ylimääräisistä tyynyistä sekä tuesta.

Tässä on 5 juoksua koskevaa ehdotusta kansallisen juoksupäivän kunniaksi:

1. Kerro aina jollekin mihin olet menossa samoin kuin kun tulet takaisin. Tai jos sinulla ei ole minkään tyyppisiä ystäviä (kuten minä), kouluta kissasi valitsemaan 911, jos et ole takaisin tiettyyn aikaan.

2. On kesä! Muista, että Sunblock on välttämätön pala juoksuvarusteestasi.

3. Jalat ensin! Joissakin tapauksissa olemme kiinni tyylikkäistä GPS -kelloista sekä suloisista juoksuvaatteista sekä unohtaa tärkeimmät juoksulaitteet = kengät. Varmista, että sinulla Manchester United Paita on parhaat kengät ja hienot pohjalliset (kuten ortoliitti). Joissakin tapauksissa voimme torjua väsymystä varmistamalla, että meillä on asianmukaiset varusteet kehollemme, kävelyyn ja säännölliseen Saudi-Arabian Jalkapallomaajoukkue Paita mittarilukemaan.

4. Vertaa itseäsi … itse. Määritä kehitys vertaamalla koulutustasi ja kilpailuaikoja aiempiin esityksiin.

5. Pidä hauskaa! Tämä on harrastus. Sen odotetaan olevan hauskaa, ei toimi. Joo, kaikki juoksut eivät ole yksinkertaisia ​​tuulisia, mutta yleisiä, jos et pidä harjoittelustasi, et pidä siitä kiinni. Joten tee siitä hauskaa ja ilo juoksusta!

Ortoliitti -alennuskuponkikoodi

Säästä 5,00 dollaria ortoliittien fushion pohjallisilla…

1. Siirry osoitteeseen www.ortholite.com/fitcomfy

2. Napsauta Ortholite -yhdistelmäpohjaisia

3. Sinut ohjataan Amazoniin tilauksen kokonaismäärään

4. Ylennyskoodi: FitComfy oston lopussa

Kansallinen juoksupäivätapahtuma sosiaalisessa mediassa!

Kansallisen juoksupäivän juhlimiseksi on vain yksi sopiva tapa…. Ajo! (Ja sitten legendaarinen hiilihydraatin lastaus!)

Ja koska ymmärrän, että aiot juhlia kanssani … jaa se sosiaalisessa mediassa. Liiketoiminta tarjoaa pois kolme 100 dollarin lahjakorttia, varusteita sekä pohjallisia, kun merkitset ne…

Tunniste -> @ortholite #runortholite -sovelluksella juoksevan liittyvän kuvan voittamiseen.

Ortoliitti juoksevat pohjalliset lahjat

Annan tänään 3 paria pohjallisia! Jätä kommentti tästä julkaisusta viimeisen kerran, kun juoksit, ja kuinka pitkälle/kauan menit muutokseen voittaaksesi yhden heistä.

Kysymys: Milloin viimeksi juoksi? Kuinka pitkälle/pitkä menit?

Vastuuvapauslauseke: Kilpailu päättyy 4. kesäkuuta klo 20.00 PST. Tämä julkaisu on yhteistyössä Ortholiitin kanssa. Kaikki mielipiteet ovat omat.

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

PostiJaa

Jatka näiden valitsemista:

Ylin luettelo uuden vuoden juoksutavoitteista

Ylin luettelo uuden vuoden juoksutavoitteista

Korkein luettelo juoksutavoitteista vuodelle 2022. Uudenvuoden ajotavoitteet Workbook Täysin ilmainen opas hienoimpien juoksutavoitteesi asettamiseksi vielä!

Mieluummin juoksukengät ja tekisinkö Dopey -vaikeudet uudelleen

Mieluummin juoksukengät ja tekisinkö Dopey -vaikeudet uudelleen

Paras juoksukengät nyt parhaiten. Tekisinkö taas Dopey -vaikeudet? tarkalleen miten RRCA: n kouluttajan akkreditointi auttoi

Korkein juoksijan lomalahjaopas 2020

Korkein juoksijan lomalahjaopas 2020

Korkein lahjaopas juoksijoille 2020 -luettelo. Konseptit jokaiselle juoksijatyypille. Varusteet, katselut, hauskoja mukeja ja enemmän

Vaaditaan uusia juoksukenkiä? Näin voit kertoa …

Vaaditaan uusia juoksukenkiä? Näin voit kertoa …

Kuinka kerrot, onko aika saada uusia juoksukenkiä? Ehdotuksia siitä, mitä etsiä valita, jos vaadit uutta Runni -paria

Eri juoksukengät eri juoksuille?

Eri juoksukengät eri juoksuille?

Suositut juoksukengät yksinkertaisiin ajoihin, pitkiin ajoihin, nopeustyöhön sekä lepopäiviin. Parhaat juoksukengät käytettäväksi milloin

Tarkalleen kuinka tehdä asunto juoksija ja tarkalleen kuinka saada paljon enemmän Instagram -seuraajia – hauska Run Vaikeus 9

Tarkalleen kuinka tehdä asunto juoksija ja tarkalleen kuinka saada paljon enemmän Instagram -seuraajia – hauska Run Vaikeus 9

Tarkalleen kuinka saada paljon enemmän seuraajia Instagramissa tällä hauskalla kuvalla päivähaasteella. tarkalleen kuinka tehdä tasainen juoksija ja mikä hashtag

⚡ Shareaholicilla

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.