, olen rehellinen, en ole aina keskittynyt tyyliin kun osuin kuntosalille. Monta päivää harjaan kaikki hiukseni korkeaan poninhäntään. Mutta ei väliä millaista hiusjoustavaa käytät, on oikeastaan hyvä idea sitoa tressit eri paikkoihin rikkoutumisen lopettamiseksi. Siksi luotan myös näihin kolmeen kampaukseen, jotta lukkoni pitää poissa tieltä harjoittelun. (Bonus: Jopa kovan kardio Seshin jälkeen, hiukseni näyttävät silti riittävän hyviä suorittamaan asioita tai tapaamaan kavereita treenin jälkeiselle smoothielle!)

Tyyli #1: Peruspuoluos

Jopa noina aamuisin, jolloin on vaikea päästä Iranin Jalkapallomaajoukkue Paita harjoitteluun, sinulla on aikaa piiskata hiuksiasi tähän “. Se on helppoa, upeaa ja toimii paljon pituudella. Aloita jakamalla hiukset toiselle puolelle. Luo sitten ranskalainen punos, joka alkaa omastasi lähellä otsaasi, kutomalla säikeisiin, kun työskentelet vastakkaisella puolella korvan takana. Pyydä kaikki jäljellä olevat lukot kohti punoksen loppua ja turvallista joustavalla nauhalla. Tykkään käyttää sormiani löysäämään punoksen varovasti romanttiseen viimeistelyyn.

Tyyli #2: Tuplapullot

Tämä saattaa kuulostaa oudolta, mutta se on oikeastaan uskomattoman tyylikäs, moderni ilme. Yksinkertaisesti jaa hiuksesi kahteen poninhäntään, yksi korkealla pään päällä ja toinen takana (missä laitat tavanomaisen ponin). Käännä sitten ylimmän hännän pituus pohjan ympärille ja turvata nastailla pulla. Toista poni alla ja – VOILA! – Olet valmis. Tämä tyyli oli loistava, kun hiukseni olivat lyhyempiä, ja se on silti minulle nyt, kun minulla on pidempiä kerroksia.

Tyyli #3: Poninhäntätuck

Tämä on yksi ilme, joka voi suorittaa kaksinkertaisen velvollisuuden – olen käyttänyt sitä Simone -ohjelman harjoitteluun, ja olen myös urheilivat sitä punaisella matolla! Vedä hiuksesi vain kaulan niskaan ja sido ne matalaan poninhäntään. Löysää hiukset pohjassa ja luo sormesi luodaksesi tilaa päänahasi joustavan nauhan taakse. Ota häntä, nosta se ylös ja työnnä se sitten tekemäsi reikään vetämällä sen läpi. Olet yleensä luonut glam -kierrevaikutuksen poninhäntä alussa.

Nämä tiedot on tarkoitettu vain koulutustarkoituksiin, eikä sitä ole tarkoitettu lääketieteellisen diagnoosin Senegalin Jalkapallomaajoukkue Paita tai hoidon korvaamiseksi. Et saa käyttää näitä tietoja terveysongelman tai sairauden diagnosoimiseen tai hoitamiseen. Tarkista aina lääkäriltäsi ennen ruokavalion vaihtamista, nukkumistottumuksesi muuttamista, lisäravinteiden ottamista tai uuden kunto -rutiinin aloittamista.

Julianne Hough

Fitbitin suurlähettiläs Julianne Hough on tanssija, laulaja, näyttelijä ja elämäntapa elämän ympäri. Hän on kaksinkertainen tanssivan kanssa Stars-mestarina, ja hän on päättänyt sellaisissa elokuvissa, kuten Footloose, Rock of Ages, Safe Haven ja Fox Television live Musical Broadcast Greaselive!, Mikä oli Leicester City Paita elintärkeä ja arvosanan osumaa. Hänen intohimonsa leviää iloa, rakkautta ja ystävällisyyttä. Hän asuu LA: ssa kahden koiransa, Lexin ja Harleyn kanssa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.