minulle lähetettiin äskettäin Miracle Carb -ruokavaliosuunnitelma tarkistettavaksi. Tämä on ihanteellinen kujalle ottaen huomioon, että pidän hiilihydraateista ja pidän ihmeistä.

Lisää ne yhteen samoin kuin mitä saat?
Viimeisimmät videot

Epätavallinen kirja sekä Netflix -arviointi
Katsaus Book & Netflix -sarjaan – Unortort. Upea kuuntelu – kirja, podcast sekä visuaalisen nautinnon arviointisarja.

Lisää videoita

0 sekuntia 7 minuuttia, 28 sekuntia

Seuraava
Athleta Running Shorts Review.mp4
08:21

Elää
00:00
08:21
07:28

Cupcakes.

Okei, ei oikeastaan.

Ihme hiilihydraattisuunnitelmassa on kyse korkean kuitu hiilihydraattien ja laihan proteiinin kammesta aterioissasi. Sen on kirjoittanut Tanya Zuckerbrot, Rd.

Minulla oli mahdollisuus haastatella Zuckerbrotia muutama viikko sitten ja antaa kopio hänen kirjastaan ​​(alla).

RER: Mitä jonkun täytyy syödä yhtä paljon kuin iltapäiväjuhlat?

Tanya: Yliarvoisun estämisen estämiseksi iltajuhlissa on pieni välipala etukäteen. Ajattele, 200 kaloria tai vähemmän, samoin kuin kuiduista ja proteiinista – kahdesta ravintoaineesta, jotka pitävät sinut tuntemaan olosi täynnä pisin ajan. Jotkut korkeat kuitukeksejä, joissa on laiha proteiini, kuten kalkkuna tai juusto
Salaatti ja tomaatti on erinomainen vaihtoehto. Tai sinulla on joitain proteiiniportua kreikkalaista Aston Villa FC Paita jogurttia marjoilla, joissa on runsaasti kuitua. Siipikarja- tai vihanneskeitto tai juusto -omena ovat myös jumalan valintoja.

Tee juhlissa viisaita valintoja:

Proteiinipohjaiset alkupalot: Etsi huovan (460 kaloria annosta) sijasta alkupaloja, kuten kana/ naudanlihaa, siipikarjan satay tai laihat kalkkunan lihapullot, jotka ovat kaikki alle 200 kaloria annosta kohden.

Turkki: Jos kalkkuna on valikossa, valkoinen liha lyö tummaa lihaa. Se on alhaisempi kaloreita sekä tyydyttyneitä rasvoja ja tarjoaa erinomaisen vähärasvaisen proteiinin lähteen.

Perunat: Jos sinulla on vaihtoehto rutiininomaisten perunoiden ja upeiden perunoiden välillä, mene makeaksi. Ne tarjoavat paljon enemmän kuitua (4G vs 2G) ja heillä on paljon enemmän makua, joten lääkärille on vähemmän vaatimuksia voita ja täytettä. Ne voivat jopa tyydyttää upean hampaasi.

Nahat: Kun se koskee siipikarjaa, kuten siipikarja tai kalkkuna, vältä ihoa. Et halua ylimääräistä rasvaa ja kaloreita. Perunoiden, muiden vihannesten sekä hedelmien, kuten omenoiden ja päärynöiden, iho on kuitenkin – se koostuu paljon kuitua ja ravintoaineita.

Mitä estää samoin kuin mitä syödä sen sijaan: tekijä rapukakut, tekijä katkarapu cocktail. Perinteiset rapukakut ovat yleensä täynnä lihottavia täyteaineita ja paistettuja, mikä tekee niistä vähemmän kuin terveelliset alkuruokavaihtoehdot. Vain yksi paistettu
Crab Cakella on 290 kaloria sekä 19G -rasvaa, samoin kuin ennen kermaista upotuskastiketta! Sen sijaan tavoita vyötäröystävällinen katkarapu cocktail. Yksi annos (5 isoa katkarapua ja 2 rkl sekoitettua juomakastiketta) on vain 45 kaloria sekä 0 grasvaa. Katkarapu on erinomainen vähärasvaisen proteiinin lähde, joka auttaa sinua täyttämään sinut ennen illallisen tarjoamista.

Fourek-Out Prime Rib, Fakor-in-filee-mignon. Jos Prime Rib on loma -räätälöity kodissasi, voi olla vain aika aloittaa uusi. Tämä naudanlihan leikkaus on peräisin lehmän fattimmasta osasta, samoin kuin yksi tarjoilupaketti on mahtava 750 kaloria sekä 45 g rasvaa! Se on melkein puolet kaloreitasi koko päivälle yksin illallisella. Huolenaihe ei tämä loma – pihvi voi silti olla valikossa. Filet Mignon on laiha leikkaus naudanlihaa; A 4oz. Filee on vain 180 kaloria sekä 8G -rasvaa. Kaivaa maukkaan pala mehukasta pihveä, säästä itseäsi 570 kaloria sekä 37 grasvaa!

Tekijä-ulospekaanipähkinäpiirakka, tekijä-kurpitsapiirakka: Kyllä, muutama pekaanipähkinäpiirakan rasva on monityydyttymätön sydänterveinen rasva pekaanipähkinöistä, mutta nyt nuo pekaanipähkinöiden päällysteet on päällystetty sokerissa. Lisäksi monet pekaanipähkinäpiirakan kalorit tulevat täytteestä, ei muttereista. Pekaanipähkinäpiirakka on 500 kaloria ja 37 g rasvaa, pekaanipähkinäpiiri on listaus pahimmasta ruokavaliosuunnitelmasi piirakoistasi. Kun se liittyy piirakan valitsemiseen, on aina hienoin mennä yläosattomiksi. Kurpitsapiirakkaa ei ole sokerilla päällystettyjä pähkinöitä tai sitä painavaa voivoista kuorta. Tämä piirakka on 316 kaloria sekä 14 g rasvaa viipaletta kohti. Plus,
Pumpkin on loistava kuitulähde sekä A -vitamiineja sekä C.

RER: Mikä on paras juoma, joka valitaan juhla- tai sekoitetun juomatunnilla?

Zuckerbrot: Iloiset juomat: Tavanomaisen Eggnogin sijasta 350-450 kaloria lasia kohden, siemaile lämpimässä omenasiiderissä tai vähän muki kuumaa suklaata noin 200 kaloria.

Yksi tapa mennä yksinkertaiseksi baarissa on ostaa vähemmän kaloriversio normaalista juomastasi. Esimerkiksi osta vodkaa 0-kaloriklubin soodalla 90-kalorisen tonicin sijasta tai ota vihje eurooppalaisilta ja niillä on valkoviinin spritzeri (puoli viini, puoliklubin sooda).

Tai kokeile yhtä resepteistäni:

Lychee Martini
3 unssia Ketel One Vodka
2 unssia alasti mehua minimoi kalorilaka
Splash -vermouth – selvitä mikä onVermuth täällä
Jäätyä
4 tuoretta litsiä

Yhdistä vodka, litsemehu sekä vermut. Kaada jäätä. Koristele kahdella litsellä lasi

Mustikka -Bellini
½ kupin mustikoita
2 kuppia Stellina di Note Prosecco

Sekoita mustikat ruoanvalmistuslaitteessa puhdistettuun. Siivilöi sosetut marjat siementen poistamiseksi. Levitä tasaisesti neljään samppanjahuiluun. Kaada Prosecco jokaiseen lasiin.

RER: Mitkä ovat kolme tärkeintä syytä, miksi ihmiset saavat painoa lomien aikana?

Heidän kaloriensa säästäminen- kun vanha sanonta menee: Syö aamiainen kuin kuningas, lounas kuin prinssi, samoin kuin illallinen, kuten pauper, illallisen on oltava päivän pienin ateria, mutta yleensä kun ihmiset ottavat eniten kalorit. Yhdysvaltojen mentaliteetti on välttää aamiainen, syödä vähän lounasta, välttää välipaloja säästääksesi paljon enemmän tilaa illalliselle. Emme ehkä ole saaneet sitä paljon vikaa! On ratkaisevan tärkeää, että sinulla on runsas välipala, koska se on mahdollisuus saada paljon enemmän kuitua ja pitää sinut tuntemaan olosi täynnä, jotta et ylitä illallisella. Usko siihen: Leipäkorin, alkuruoan, sivujen ja jälkiruoan välillä tarkistat paljon enemmän kuin päivän arvoisia kaloreita yhdessä istunnossa.

Kardio hulluksi meneminen painon nostamisen sijasta lisää painoharjoittelua fyysiseen kunto -rutiiniin, koska painonnosto lisää lihasmassasta, mikä puolestaan ​​lisää aineenvaihduntaa ja antaa kehollesi levittää paljon enemmän kaloreita, vaikka olisit levossa. Tutkimus on osoittanut, että jokaiselle lisätesi lihasmassan puntaa, vuodatit ylimääräisiä 45 kaloria päivässä. Lisäämällä vielä 10 kiloa laihaa lihasmassaa, voit vuodattaa noin 400–500 kaloria päivässä. Se lisää jopa 1 kiloa rasvan menetystä viikoittain tekemättä mitään muuta.

Pienen puremien laskematta on hienoa hemmotella lomien aikana, on tärkeää pitää mielessä, että purema täällä ja purema voi lisätä niin Olympique Lyonnais Paita paljon kuin paljon puremista; Paljon lisäkaloreita päivän tai viikon loppuun mennessä. Ylimääräisen 500 kalorin syöminen (vastaa kahta pientä eggrollia) voi yhtä suuri kuin yksi kiloa painoa. Joten pidä itsesi tarkasta ja usko siihen, mitä laitat suuhusi ennen vaurioiden tekemistä.

RER: Mitä söit tänään? Harjoititko?

Zuckerbrot:

Aamiainen:
Ei-rasvainen kreikkalainen jogurtti, River Plate Paita jonka päällä on all-bran-lesejä ja 1 kuppi mustikoita
Suuri kahvi rasvaton maito

Lounas:
Arugula -salaatti ajeltu parmesanilla
Tonnikala

Välipala:
4 korkeaa kuitukeksejä, joiden päällä on sinappi, savustetut kalkkunaviipaleet, salaatti ja tomaatti

Illallinen:
Tricolore -salaatti
Katkarapu mausteisessa marinara -kastikkeessa
Paistettu pinaatti sekä valkosipuli
2 lasia Sauvignon Blanc

Liikunta: juoksi juoksumatolla 15 minuutin ajan sykeestä, hikeä ja poistaa pääni. 35 minuutin painot sekä 10 minuutin venytys.

Kiitos Tanya! Olen melko ekstaattinen sekoitetuista juomien resepteistä ja vaatimuksesta muuttaa normaalia vodka -tonicia vodka -soodalle tästä eteenpäin! (Cindy, muistuta minua tänä viikonloppuna.)

Kirjoita voit voittaaksesi kopion ihme Carb -ruokavaliosuunnitelmasta – jätä kommentti, minkä tahansa tyyppinen kommentti tässä viestissä!

Kilpailu kaikille maan asukkaille. Sulkeutuu perjantaina klo 8.00 PST.

Lähetä minulle työkirja

Tallentaa

Jakaminen on välittämistä!

Jaa

Twiitti

Nasta

Jaa

Posti

Jaa

Jatka näiden valitsemista:

Juoksu on paras tapa laihtua, mutta …

Juoksu on paras tapa laihtua, mutta …

tarkalleen kuinka laihtua juokseminen ja nautintoa matkasta. ideoita laihduttamiseen juoksemalla. tarkalleen kuinka nauttia juoksemisesta ja tuntea goo

Mikä on paras jäädytetty pizza?Mikä on paras jäädytetty pizza?

Uusien gluteenien ilmainen jäädytetty pizzaarvostelut. Terveelliset pizzavalinnat sekä suositukset. Mikä on paras jäädytetty pizza?

Krikettikirjojen kokeilu krikettiproteiini CHIPS-videossa

Krikettikirjojen kokeilu krikettiproteiini CHIPS-videossa

Sirut, jotka on valmistettu sirkuksista. Syö Bugs -proteiinisirut arvostelu. Yritän krikettikirjoja, jotka on valmistettu krikettiproteiinijauheella – se ‘

hienoimmat proteiinibaarit juoksijoille- mitä syödä ennen kuin juoksun jälkeen

hienoimmat proteiinibaarit juoksijoille- mitä syödä ennen kuin juoksun jälkeen

hienoimmat proteiinipalkit juoksijoille. Mitä syödä ennen juoksua, juoksun ja välipaloja. Viiden parhaan parempani baarini sekä ravitsemus br

Lepopäivän aamu rutiini

Lepopäivän aamu rutiini

Aamurutiinini lepopäivänä juoksemisesta. Mitä teen, mitä syön lepopäivänä sekä muita BT: tä ilman juoksupäivää

Mitä syön päivässä – juoksijoille

Mitä syön päivässä – juoksijoille

Mitä syön päivävideossa juoksijan kautta. Ruokapäiväkirja siitä, mitä söin jonakin päivänä aamiaisen, lounaan, illallisen ja välipaloja. plus

⚡ Shareaholicilla

.

Leave a Reply

Your email address will not be published.